Kronologi Kemalangan Maut Di DUKE

Kronologi kemalangan maut di lebuhraya DUKE melibatkan sepasang suami isteri bersama bayi perempuan berusia 6 bulan tercampak keluar dari Pajero milik mangsa. Nahas ini membabitkan tiga buah kenderaan dari ibu negara kira-kira jam 1.05 pagi hari Sabtu di kilometer 6.2 Lebuhraya DUKE dari arah Ulu Klang menghala ke Jalan Duta.

Baca juga - Myvi Berlumba 3 Beranak Maut Ditempat Kejadian

Menurut saksi yang melihat, enam Myvi yang dipercayai dari kumpulan Familia Myvi Club berlumba sesama mereka dan salah sebuah dari ahlinya melanggar kereta Pajero milik mangsa. Mangsa dikenali Fairuz Nizam Husain 35, meninggal dunia ditempat kejadian sementara isterinya Nova Safitri Azhari 27 dan bayi perempuan Nur Firuza Anissa meninggal di Hospital Kuala Lumpur HKL.

Foto Kemalangan Maut 3Beranak Di Lebuhraya DUKE

Kronologi Kemalangan Maut Di DUKE

Kronologi Kemalangan Maut Di DUKE

Dibawah ini adalah keratan kronologi kemalangan maut di Lebuhraya DUKE yang mengakibatkan kematian 3bernak termasuk seorang bayi.

Kronologi Kemalangan Maut Di DUKE

  1. Sebuah kenderaan Myvi dipandu laju dari arah Ulu Klang.
  2. Kereta kemudian bergesel dengan sebuah Pajero yang dinaiki tiga beranak termasuk bayi enam bulan.
  3. Pejero terbabit terbabas ke lorong kiri sebelum dirempuh pula sebuah Myvi lain.
  4. Rempuhan mengakibatkan kereta mangsa berpusing empat kali menyebabkan ketiga-tiga mangsa tercampak keluar dan maut di tempat kejadian.
Mangsa kemalangan ini meninggalkan dua orang anak perempuan dibawah jagaan adik mereka. Apa pun, semoga anak-anak mereka ini terus tabah menghadapi ujian ini dan semoga roh ibu, ayah dan adik perempuan dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Mari kita sedekahkan Al-Fatihah buat mereka. Amin.
0 Komentar untuk "Kronologi Kemalangan Maut Di DUKE"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info