Tonton Online Cinta Paling Agung Full Movie

Tonton online cinta paling agung full movie. Filem ini diarahkan oleh Hanung Bramantyo yang juga merupakan pengarah bagi filem hebat suatu ketika dahulu berjudul "Ayat-Ayat Cinta". Kali ini beliau sekali lagi menampilkan sebuah filem berkisarkan pergolakan rumah tangga antara Khairi (Aaron Aziz) dan Amyza (Siti Saleha).

Tonton Online Cinta Paling Agung Full Movie

Sinopsis Filem Cinta Paling Agung 2015

Filem ini mengisahkan  tentang Khairi (Aaron Aziz) dan Amyza (Siti Saleha) yang telah berkahwin hampir sepuluh tahun dan dikurniakan seorang anak perempuan, Hanna. Namun perkahwinan mereka tidak bahagia dan semakin hari semakin bermasalah. Khairi kemudiannya jatuh cinta dengan seorang wanita bernama Dewi (Zaskia).

Kerana Dewi, Khairi sanggup membuat keputusan untuk menceraikan isterinya. Amyza yang terkejut dengan keputusan suaminya itu kemudian membuat keputusan untuk bersetuju. Tetapi dengan syarat setiap pagi Khairi perlu mendukungnya setiap hari selama 30 hari dan Khairi dengan berat hati bersetuju dengan permintaan isterinya.

Sementara itu, hubungan Dewi dan Khairi tidak berjalan dengan lancar seperti yang disangka kerana ibu bapa Dewi kurang bersetuju dengan pilihan anak perempuannya itu. Keluarga Dewi kemudiannya menasihati Dewi bahawa perbuatan bercinta dengan lelaki yang masih berstatus suami orang adalah perbuatan yang salah.

Dewi tersepit diantara rasa cinta dan bersalah terhadap Khairi serta ibu bapanya.

Adakah Dewi akan meneruskan hubungannya dengan Khairi sehingga ke jinjang pelamin?

Bagaimana pula dengan Amyza, adakah Khairi akan menceraikannya ataupun tidak?

Video Filem Cinta Paling Agung Full Movie
0 Komentar untuk "Tonton Online Cinta Paling Agung Full Movie"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info