Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare. Memiliki wajah yang cantik dan sihat adalah idaman setiap wanita. Namun, kebanyakkan produk yang diiklankan dan dijual di pasaran tidak sesuai dengan struktur kulit di pemakaian.

Lebih teruk lagi, wajah menjadi kering dan mengelupas menyebabkan keyakinan diri kita jatuh dan malu untuk berdepan dengan kawan-kawan.

Mampu Menghapuskan Parut, Jerawat dan Jeragat

Kini anda tidak perlu risau, My Beauty Herbs memperkenalkan set produk kecantikan Whitening Intensive Booster Skincare yang terdiri daripada Night Cream (krim malam) dan Day Cream (krim siang) serta whitening booster soap (sabun) yang mampu menghapuskan parut, jerawat dan jeragat dalam sebulan.

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Berapa lama untuk saya lihat kesan penggunaan produk ini?

Dengan penggunaan yang konsisten iaitu tidak di selang seli kan penggunaannya, anda mampu rasai perubahan pada kulit wajah dalam masa 3 hari. Bagaimana? parut jerawat anda mulai pudar, itu menandakan wajah anda semakin cerah.

Bukti! Perubahan Pada Wajah Dalam Masa Sebulan

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Ya! berkesan pada wajah aku... Alhamdulillah.

Masalah kulit yang aku hadapi adalah muka aku selalu berminyak, dan ini menyebabkan pertumbuhan jerawat. Lagi teruk, jerawat yang tumbuh tu hilang dan meninggalkan kesan parut jerawat. Uhm! Itulah perkara paling risau buat aku dan semua wanita diluar sana kan?

Penyelesaiannya....

Aku cuba produk whitening intensive booster skincare dari my beauty herbs nie.  Alhamdulillah.. Dalam masa seminggu aku mula nampak perubahannya, wajah aku dah kurang berminyak, kekeringan pada kulit muka pun tiada. Yang paling seronok tu, tona kulit yang sebelum ni agak gelap sebab terbakar panas, dah kembali cerah seperti biasa. Hehe... siapa yang tak seronok?

Jika ada yang tanya apakah keistimewaan MBH whitening intensive booster skincare ini?

Aku akan jawap : set produk yang diperkenalkan oleh MBH ini mempunyai kelebihan masing-masing. Yang mana untuk krim siang itu, saya galakkan anda pakai sewaktu keluar rumah, bukan hanya mampu melindungai dari sinaran UV malah boleh menjadi BB cream anda, Hah! best kan?

Malah pemakaian yang konsisten, mampu mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit, membantu menegangkan wajah, mencerahkan kulit tanpa pengelupasan, menyerikan wajah kusam dan juga kulit nampak cerah dan licin.


Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.



11 Komentar untuk "Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare"

all the best jom tgk review akak ana pulak
http://adna2029.blogspot.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html

good luck dear.. dari segmen review yg sama.. ^_^ http://www.yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs-whitening-intensive-booster-skincare.html

gudluck dear.....memang berkesan produk ni

wah..wah..wah.. nampak perubahan tu... :D
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

As salam

singgah sini


http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html

salam. hermmm is nak jadi putih balik lah kuli asal is warna cerah skan dah gelap nanti is cuba pulak.

haha buley eh IS...yg penting kena pakai secara konsisten....yg duk xmenjadi tu sbb malas nk pakai...

Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini di

http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster.html

Entri ini layak untuk ke peringkat seterusnya di

http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster_27.html

Keputusan akan diumumkan pada 11 Mei 2015.

Gud luck (^_^)

- Mia Liana -

salam...

tahniah ya..

http://www.mialiana.com/2015/05/pengumuman-pemenang-giveaway-whitening.html

assalamualaikum...tahniah2 yer...:)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info