Tonton Online Syurga Nur 28 Episode

Syurga Nur 28 episode (full episode). Hah. ini adalah drama terbaru slot akasia yang mengantikan drama adaptasi novel bertajuk Dia... isteri luar biasa. Ditayangkan bermula 1 Julai 2015, setaip Isnin hinga Khamis jam 6.55 petang di TV3. Ia merupakan drama ekslusif bersempana dengan bulan ramadhan karya Azman Yahya (Jinggo) serta olahan Sheila Rusly terbitan JS Pictures Sdn. Bhd.

Drama Syurga Nur 28 Episode dibintangi oleh Amar Asyraf, Azrel Ismail, Sheila Rusly, Raja Ilya, Dayana Roza, Erwin Dawson, Ammar Alfian, Elin Sharlina dan Janna Nick sebagai Nur Jannah.... Janna Nick? seorang pelakon muda yang baru saja berusia 20 tahun... Walaupun muda, tapi dia berbakat besar, banyak drama lakonan beliau antara Hidayahmu Ramdhan.. Untuk ketahui lebih lanjut, klik pada pautan ini - Foto pelakon baru Janna Nick

Tonton Online Syurga Nur 28 Episode

Saya sendiri pun baru mula menonton untuk episode hari ini... setiap drama olahan Sheila Rusly boleh dikatakan penuh dengan emosi.... kalau watak jahat, memang jahat teramat. Mari kita lihat sedikit sinopsis untuk drama Syurga Nur ni.

Tonton Online Syurga Nur 28 Episode

Sinopsis Drama Syurga Nur

Drama Syurga Nur mengisahkan kehidupan perit Nur Jannah (Janna Nick) yang menjadi anak yatim piatu berikutan ibu bapanya terbabit dalam kemalangan jalan raya. Nur yang sering didera oleh dibawah jagaan ibu saudaranya iaitu Alin (Raja Ilya) terpaksa melarikan diri dari rumah dan terjumpa Sarina (Sheila Rusly). Mujur Sarina yang baik hati mengambil Nur sebagai anak angkat dan menjaga Nur bagai menatang minyak yang penuh.

Sarina yang mempunyai dua orang anak lelaki, Kamil (Amar Asyraf) dan Adib (Erwin Dawson) yang tidak menyenangi kehadiran Nur dalam keluarga mereka. Namun, tidak lama kemudian Kamil telah jatuh hati terhadap Nur. Bagaimanapun, Kamil telah dijodohkan dengan Siti (Dayana Roza). Bagaimanakah kisah percintaan Kamil dan Nur boleh terjalin? Nantikan drama Syurga Nur hanya di Akasia TV3.

Drama Syurga Nur Episode Penuh


Selamat menonton. Salam Ramadhan 1436H/2015M

0 Komentar untuk "Tonton Online Syurga Nur 28 Episode"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info