Myspace....Korang ada ke??


Assalamualaikum !~


Myspace??
siapa yang masih ada lagi myspce...mesti ada yang cakap " ada tapi xpenah buka pn " ataupun " entah dah kena block agaknya " hahaha..

So baru beberapa minit tadi ikaa google tertiba kuar myspace ikaa yang dah terbengkalai..so bila dah nampak tue..ikaa pun buka la..cuba lihat gambar bawah nie.


blog


Hah nie laa myspace ikaa yang bertahun ditinggalkan...masa ikaa wat myspace xsilap masa tu 6 rendah..tue pun member yang tolong buatkan ,dekat makmal komputer..hahaha habis sekolah tahun 2010 terus xbukak tenet sebab masa tue xpakai lagi brodband...nie baru bukak pula.. tapi pelik gak kenapa yang nie ada gambar..


blog


Bila dah log in, dia xde laa pula gambarnya...pelik bin ajaib nie...hahaha..tapi yang lagi muskilnya " mana pergi kawan-kawan aku yang dulu " OMG !!! so apa lagi dah tengok myspace dah jadi serupa orang baru terus ikaa klik log out..


blog

Tengok kan dah jadi macam nie..itu laa len kali block lagi kawan-kawan myspace 'aku'..eeeee xnak buka lagi..korang yang masih ada myspace yang rasa-rasa lama xbuka cer try buka jadi mcm mana dah?

14 Komentar untuk "Myspace....Korang ada ke??"

hehe , dulu memang femes ar benda2 macam2 nih , last2 tinggal macam tu jer ,,

dulu tergila2 kan myspace .. setiap kali on9 msti kna on9 myspace ! skarang da x . .

dulu ade la.. sekarang dah deaktif.. hee

sejak2 wujudnya fb ni, myspace pun dh sunyi sepi dh.. kecian.. tambah2 bila diorg upgrade.. org lama yg bkk memey trus logout la.. haha

bhahaha..dah lupe pasword pon..x ingat..berkurun lama dh ditinggalkan..x silap msa tu thn 2006 kot...ke 2007..huiii...lama tuh..skrg dh 2012..bpe tahun tuh..hahahhaha ;p
bila bukak..jd pelik plak ..dh x fham myspace bru nih cmne nk guna..blurrr kot ;p

waaa!! kira korang sume ade jugak la ye...ikaa bukak trus xde kwn..pelik tol...

da lupe da passwdnye...

- encikkai.com -

aku pun ada jugak myspace.. berkurun dah tak bukak. sadis nye lupa pasword!!!

http://www.myspace.com/amanflizo/friends

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

Yuhuuuuuu Emma singgah sini dari blog mak dara =)

ada lg ker myspace skang..
ehehe
ingt dh xdek dh:)

dulu ada sekarang biarkan macam tu jerp..:D

yeah come from Bicara Mak Dara : Ini Link Saya.. Sila Promote!

Tengok anak nad jom..:)

http://www.nornadiah.com/2012/04/joeybaby-sugar-glider-kelihatan-30.html

sis tak ado pun myspace2 ni ..hukhuk
fb pun deactivated sobsobs

Dh deactivate lama dh..
activ pon 2-3bln je..hehe!

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info