Vanilla coklat Raya

Assalamualaikum!~

Selamat pagi u ollz, korang dah tengok ke vanilla coklat raya masa raya pertama hari tue. Ada yang tengok dan ada jugak yang xsempat kan, alasannya " ramai orang datang rumah " so xsempatlah nak bukak tv ye x?

So dikesempatan nie, kebetulan, ikaa masuk youtube terjumpa vanilla coklat raya nie full, so dengan serta merta, terlintas di hati nak kongsikan dengan korang yang belum tengok tue. Hah hampa yang belum tengok mailah tonton sini noh!




notakakitanganku : suweeet ! laa dorang nie, kalau kata kawin betol pn xpe, sama cantik, sama padan xgitu korang?
13 Komentar untuk "Vanilla coklat Raya "

betul3.. setuju ngan notakakitanganku...

sweet sangattttttttt ... <3

@miz ruhauishhhh miz ruha, ada lak p duk stuju gan notakakitanganku, kalau stuju tuan pnya karangan xpe gak..heee

@Delaila Adnanhah?? mak dia comel? awt xhabaq pak dia pn nsem heee

tak minat cerita ni,(baru kepas frust) hahahahahahaah

we.. aku nangis kot yang part terakhir punya.......... :(

x tengok pong..busy beraya!

@Miss Sunshineperhhhh punyalahh hayati la tue..hehehe

kalaulah dorang ni bebetul kawin, memang dorang pasangan yang sempurna la..saling melengkapi antara satu sama lain

Bapak dia hemsem ke? Heheh ok la tu

xminat citer melayu..tapi dorg sweet sangat :D

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info