EYRIQAZZ VS DENAIHATI UNTUK SEMUA

Assalamualaikum!~

KLIK BANNER UNTUK JOIN !


Bila sebut pasal contest Eyriqazz vs DenaiHati pasti semua akan terfikir pasal seo. Kerna contest Eyriqazz vs DenaiHati sangat sinonim dengan contest seo. Tapi jangan pula korang silap, contest yang anjurkan oleh AZRI JOHAN bersama pennaja beliau Iviperhost, Beats Enterprise, dan Zuls Effort", sama sekali bukanlah contest seo Eyriqazz vs DenaiHati

Bagaimana boleh join contest ini?


Ceritanya bermula begini,

Minat yang mendalam terhadap aktiviti blogwalking telah membawa ikaa ke kancah contest tersebut. Sama seperti hari-hari lain, bila buka saja laptop, pasti akan masuk ke bakul.blogspot untuk melihat pesanan yang ditinggalkan oleh rakan blogger yang lain, atau sebarang pertanyaan dan sapaa mereka. Apabila terlihat jejak kasih yang ditinggalkan, dengan sepantas kilat, tanpa melihat kiri dan kanan terus ikaa klik link mereka untuk membalas kunjungan.

Selepas selesai membalas sapaan rakan blogger, terus ikaa masuk ke laman busuk.org yang tidak pernah wangi itu, untuk membaca entry yang dipostkan di situ. Di dalam senarai kategori yang disediakan oleh admin busuk.org ikaa memilih untuk klik kontest kerna disitu terdapat banyak peluang untuk menyertai sebarang pertandingan yang dianjurkan oleh golongan hartawan untuk kami yang golongan sederhana ini meyambut lebaran nanti (dah macam bersamamu pulak)

Tiba-tiba, terpana pada satu contest yang bertajuk Eyriqazz vs DenaiHati untuk semua. Terdengar satu bisikan yang entah dari mana datangnya, membisik ditelinga untuk menyertai contest tersebut. Tanpa mempedulikan bisikan itu, jari jemari ini mula mengorak langkah diatas keyboard untuk memenuhi setiap syarat yang dipinta oleh tuan penganjur.

Dan akhirnya, saat yang dinantikan telah pun tiba, contest Eyriqazz vs DenaiHati untuk semua sudah sedia dipostkan dalam entry ini, dan inilah hasilnya.

Satu lagi yang perlu korang ketahui

Contest Eyriqazz VS Denaihati Untuk Semua ditaja oleh Azri.my, Iviperhost, Beats Enterprise, dan Zuls Effort


notakakitanganku : cerita ini tiada kena mengena antara yang hidup dan yang mati, sekian terima kasih
8 Komentar untuk "EYRIQAZZ VS DENAIHATI UNTUK SEMUA"

hahaha,pandai buat cerita lawak :p

rajin pergi busuk eh..good. ada sesuatu di sana yang sangat bermanfaat sebenarnya, ramai yang tak sedar :)

btw, thanks join ye.. hehe, jangan lupa promote kat kawan2 lain tau :D

wowow
kontest azri rupanya,,
all out dia dlm SEO :)

wah rajin benor join eh..good luck :)

tolog klik banner jap erkk :)

@ikaa

wow. mcm best, teringin nak join :)

hah try laa join...bukn ssh pn..masa pn singkat tw :)

strategi si azry ni dengan contest2nya.. good luck..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info