Jiwa Taiko full movie 2012

Assalamualaikum!~


Sebelum ini, ikaa ada berikan korang youtube full movie " Aku ada, kau ada " dan juga yang terbaru " Hanya aku cinta kau seorang ( HACKS )" untuk tontonan ramai. Untuk kali ini pula, movie " Jiwa Taiko " bagi mereka yang belum lagi tonton, atau yang malas untuk dapatkan DVD / CD.

Sedikit sinopsis movie " Jiwa Taiko " :

Jiwa taiko mengisahkan tentang pertembungan dua sahabat, Firman dan Pinto yang dulunya sama - sama menjadi penjenayah kecil, tapi kini masing - masing memilih jalan hidup yang berbeza setelah firman dibebaskan dari penjara. Firman memilih dunia yang penuh dengan nilai kasih cinta dan kasih sayang sebaliknya Pinto menjadi taiko dalam dunia gangsterisme. Pergolakan tercetus apabila Pinto menuntut janji Firman untuk terus hidup dan mati di dalam dunia hitam. Apabila menuntut janji bertukar menjadi bara dendam, seluruh persahabatan bergelora. Pinto mengacam rakan - rakan Firman termasuklah sahabatnya Lara dan kekasihnya Trisya. Demi mempertahankan nilai persahabatan, Firman dan Pinto melancarkan pertarungn hidup dan mati. Mampukah cinta dan persahabatan menghapuskan nafsu dan kejahatan? 

Jom saksikannya sendiri.


Untuk tontonan lanjut, rujuk sini - Jiwa Taiko Full Movie
notakakitanganku : Langsung xbest, tajuk je gempak tapi jln cerita hampes, tapi gaya lawan boleh tahan.

5 Komentar untuk "Jiwa Taiko full movie 2012"

tak best ke?? baru nak layan.. huhu.. by the way, thanks for sharing dear

huhu tgk tajuk dah tau mcm tak best huhu

orang cakap banyak sangat babak2 yang separuh lucah

@Boni JLL3 xde la lucah mn pun.. tp jalan ceta xbest pn...harap skill dowg gaduh je ley tahan..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info