Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Assalamualaikum!~

Hari ini genaplah 3 hari ikaa berada di hostel UUM SINTOK, maka bermulalah kembali perjuangan yang masih belum selesai ini. Tapi disebabkan sekarang masih lagi dalam minggu add drop, so proses pembelajaran belum lagi bermula, masuk kelas pun sekadar bersual kenal dengan lecture dan rakan-rakan classmate.

So kalau korang masih nampak ikaa online 12jam di Fan page NUR IKAA PAGES dan group SYOKNYA BLOGGER tue maknanya, ikaa belum betol-betol sibuk laa tue. Sebab di semestar ini, ikaa akan belajar bersungguh-sungguh bukan lagi main-main macam semestar yang lepas. Untuk itu, hasil blogwalking ikaa di blog YULIANA WAHIT, terpana satu segmen  Bloglist HASRULHASSAN. COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

 Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!
Nak join, sila klik banner ini !

Pandangan terhadap blog HASRULHASSAN.COM

Blog HasrulHassan.com terkenal sebagai blog yang penuh dengan info seo dan menjadi salah satu bloglist ikaa, kerna panduan seo yang beliau kongsi sangatlah berguna untuk blog ikaa yang masih lagi dalam pembaikian.

So, kali ini beliau telah mengadakan satu segmen untuk mencari 200 bloglist untuk di senaraikan di sidebar beliau. Kalau korang rasa nak blog korang berada di sidebar beliau, bolehlah join segmen nie dengan klik saja banner di atas itu.


3 Komentar untuk " Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!"

eh?? betul-betul join?? hehehe.. siap mention nama yuyu.. gud luck dear..

hahaha dh nampk kt yuyu td..tue yg mention tu :)

Dah letak dalam bloglist .... Ika letak komen kat tempat lain, tu tak perasan tu

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info