Terhangat Gangnam Style di pasaran !

Assalamualaikum!~

Ikaa yakin, pasti semua sudah pun mengetahui tentang kewujudan Gangnam Style yang sedang melanda semua laman sosial ini, yang pastinya sambutan di youtube Gangnam Style menadapat lebih 60 juta penontonnya,  cuba tengok youtube Gangnam Style nie. Tapi, hanya ikaa baru hari ini, terdetik untuk melihat apa itu Gangnam Style, sebab sekali taip keyword Gangnam Style pasti berpage-page korang boleh lihat mana-mana blog pasti mengatakan tentang Gangnam style.

Terhangat Gangnam Style di pasaran !

Apa itu Gangnam style?

Bagi yang masih belum tahu, Gangnam style merupakan satu tarian seperti skill tarian gambar di atas. Tapi gaya tarian Gangnam style nie sekali lihat, mungkin bagi peminat artis korea akan cakap menarik, berstyle dan sebagainya. Tapi kalau lebih dari 2 kali menontonnya, bagi orang islam, mungkin korang akan terlihat satu step yang agak pelik dan tidak elok untuk diikut. So hasil dari pemerhatian tue, ada kawan kita nie bertanya soalan kepada Ustaz Azhar Idrus tentang Gangnam Style

Terhangat Gangnam Style di pasaran !

Tapi kita tidak boleh halang sesiapa pun nak tonton, terpulang pada individu itu sendiri asal tahu bezakan yang mana baik dan sebaliknya. Jangan lupa, xsemua benda kita boleh ikut, ada juga benda yang perlu di elakkan. So Akhir kata ikaa sediakan untuk korang Gangnam Style Raya.13 Komentar untuk "Terhangat Gangnam Style di pasaran ! "

setuju . agak kurang menyenangkan step nombor 3 . :)

@Cik Fieaha kan tp plg xsnonoh yg laki duk bwh celah kangkang perempuan tue..agak xmenarik dilihat

baik menari zapin lagi cun..hehee

lebih baik kita jauhkan diri.. itu yang terbaik kan?

thankz 4 sharing..sharing kan caring makna dia =)

actually, yuyu blom tgk lagi tarian gangnam style ni kt youtube.. nth kenapa mcm tak tertarik nk tgk.. huhu... semoga dijauhkan..

pelik apa yg menarik sgt gangnam ni, tengok pompuan tergedik2 ade lah...

x penah tgk lagi.pelik gak knp famous sgt

@Anak Ulu Cheka sbb owg minat kpop dorang minat laa gangnam style tp..mmg mgelikan

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

@qissara betty erkk sitemap ape?? hehehe lupa lak

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info