Kambing berharga RM1 sahaja

Assalamualaikum

Kambing berharga RM1 sahaja


Kambing berharga RM1 | Bersempena dengan sambutan Maulidur Rasul Khamis ini, seorang penternak kambing menawarkan haiwannya dengan harga RM1 bagi bayi yang dilahirkan pada hari berkenaan di hospital kerajaan di Johor Bahru.

Sungguh mulia hati penternak tersebut, yang berani menawarkan seorang kembing dengan harga sedemikian dengan tujuannya untuk meringankan beban ibu bapa yang menyambut kelahiran bayi dan ingin melakukan akikah. Tawaran tersebut terhad kepada 24 pasangan yang melahirkan bayi mereka di hospital awam seluruh Johor.

" saya menjalankan perniagaan ini sejal 20 tahun yang lalu, dan ia adalah perancangan untuk menghargai pelanggan menerusi cara unik ".

Saya mengambil peluang melakukan perkara baik ini sempena Maulidur Rasul tahun ini sempena memperingati hari kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW,” katanya.

Sebarang maklumat boleh menghubungi di talian 019-7563000, 07-3554200 atau melayari laman web www.osmangoatfarm.com. untuk keterangan lanjut.

So sesiapa yang tinggal area Johor cepat-cepat dapatkan peluang keemasan ini. Bukan semua orang mahu jual harga RM1 walaupun terhad. 

Sumber : Metro

4 Komentar untuk "Kambing berharga RM1 sahaja"

mulia nya hati pakcik ni..moga2 Allah membalas setiap amal jariah yang dia buat..

Mulianya hati Pakcik ni.
May Allah SWT always bless him.amien :)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info