Laman Sosial percuma 4 dalam 1

Assalamualaikum

Cuba sebut laman sosial yang terkenal masa kini, opppss! sah-sah korang akan cakap facebook la, twitter la, instagram la, but tue sume aku pun ada. Tapi yang tue tolak ketepi dulu erkk. Yang nie aku nak cakap laman sosial yang seangkatan dengan friendster, myspace and so on yang zaman korang pakai baju sekolah dulu nuh. 

Nak tahu apa dia ?


Laman sosial percuma 4 dalam 1
 Bearshare atau juga dikenali sebagai imesh.Actually benda nie ada 2 jenis, satu Bearshare dan lagi satu Imesh. Dan yang aku punya kat atas tue bearshare tapi functionnya still sama walaupun salah satu korang download. Bearshare nie aku start guna masa tahun 2007, masa tue zaman friendster kan, tapi yang nie aku guna sebab boleh download lagu.


Laman sosial percuma 4 dalam 1Fungsi Bearshare atau Imesh

Kalau korang tengok dalam gambar kat atas tue, sofware ni boleh download lagu dan simpan dalam library dia sendiri. Malah korang juga boleh berchatting sama macam main facebook, boleh komen, like tinggal post dan sebagainya. Tapi be carefull jangan sampai bercinta dengan orang dalam dunia maya nie sudahlah kang, xpasal-pasal bawak korang pi Nageria. OMG!

Cara pasang :
  1. Klik link Bearshare atau Imesh ( pilih yg mana pilihan anda ).
  2. Lepas download sign up account bearshare.
  3. Klik Home edit profil anda.
  4. Selesai.

Jangan risau benda nie xde virus sebab dah bertahun-tahun aku guna benda nie, sampai sekarang. Jangan lupa add aku " Ikaa908 "
6 Komentar untuk "Laman Sosial percuma 4 dalam 1"

nostalgia..:) sambil download smabil chat..huhuhu

beashare..
mcm pnh dgr dulu..

tapi bila ya..hmm :)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info