Gwiyomi by Nora Danish

Assalamualaikum

Gwiyomi....gwiyomi....gwiyomi...

Sampaikan aku nak webcam dengan buah hati pun, sibuk je dia nak ber-Gwiyomi segala... Aishhhh.. yang penting dia buat gwiyomi tu cutee..aku suka...hahahak

Actually, today aku ingat nak update blog, tapi dalam kepala masih kosong, terus lerrr aku search dekat busuk.org, tettttt terus terpana satu entry pasal gwiyomi yang mana Nora Danish yang buat... 

Gwiyomi by Nora Danish

Serius??? Aku suka Nora Danish , cute sangat...

So try hampa tengok, video nie, sah hampa pun suka punya laaa...

GWIYOMI BY NORA DANISH

13 Komentar untuk "Gwiyomi by Nora Danish "

fuh..ramai gak yang join ni.

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

kita tak berapa minat gyiyomi2 nih.. ehh2,betol tak eja tuh?? hihii

Awak lah plak buat gwiyomi tu.. hehehehe

mana lagi comel? gwiyomi nora danish ke gwiyomi boni kacak?hehehe :P

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Menariknya..famous teknik giyomi nih..haha

Selepas tamatnya fenomena gangnam style, kini rakyat Malaysia beralih pula pada gyiyomi.

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info