WhoHaa Malaysia - Kumpul point dan tebus hadiah pilihan

Assalamualaikum

Malam ini aku ingin berkongsikan satu permainan teka-teki alaf baru, yang mana anda perlu menjawap soalan untuk mengumpul mata dan setelah mata terkumpul tersebut cukup anda boleh menebus barangan pilihan hati yang available secara PERCUMA


WhoHaa Malaysia beri hadiah percuma

Bagi yang berminat untuk menyertai permainan ini boleh register di WhoHaa!.com secara percuma. Setelah anda siap mendaftarkan diri, aktif keahlian anda melalui email yang dikirimkan kepada anda.

Cara permainannya sangatlah mudah anda hanya perlu pilih iklan yang disediakan, dan jawap soalan yang ditanya, jika jawapan anda benar, anda akan menerima mata point yang tersedia di sebelah kiri soalan tersebut. Jika salah anda boleh menjawapnya sehingga berjaya.

Tuntut hadiah pilihan anda

Hadiah akan diberikan setelah anda mencukupi mata terkumpul mengikut hadiah yang anda pilih tersebut. Antara hadiah yang disediakan sangatlah menarik antaranya :


Sebahagian lagi, anda perlu lihat sendiri. Dan jangan lupa untuk sertai WhoHaa! Malaysia ini secara percuma dan boleh register - WhoHaa Malaysia ini

Diingatkan, WhoHaa Malaysia ini bukan hanya untuk blogger malah semua rakyat Malaysia yang mempunyai kelapangan masa dan ketinggian kesabaran untuk menjawap soalan tersebut. Selagi anda main, aku yakin pasti 24jam menjawap soalan sampai penuh point .

1 Komentar untuk "WhoHaa Malaysia - Kumpul point dan tebus hadiah pilihan"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info