BE Nuffnang Raya dari Oldtown White Coffee

Assalamualaikum

Rasanya belum terlambat untuk aku mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN (jika ada) buat semua pembaca blog aku dan pengunjung yang tak putus-putus datang membaca dan beri komen di blog nie. 

Terima kasih juga buat Nuffnang atas "BE Raya dari OldTown White Coffee"




Mak aku pengemar kopi cap kereta api (kopi turun temurun), so bila bancuh mesti akan ada taik kopi dan rasanya pahit. So aku pun jadi fobia nak minum kopi, takut tersedak punya pasal.

Tapi sekarang, aku dah xfobia lagi nak minum kopi, sebab kopi sekarang dah xdak "taik kopi", ala macam OldTown White Coffee nie, xperlukan "penapis teh" dan yang penting ia xpahit, aku pun boley minum dengan senang hati. 

Tambah-tambah bila musim final exam, nak minum nescafe hari-hari pun bosan jugak...apa kata kita cuba OldTown White Coffee gerenti syiokkkk habis !!

dijamin HALAL ~

http://www.oldtown.com.my/index.php/our-coffee/



1 Komentar untuk "BE Nuffnang Raya dari Oldtown White Coffee"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info