Jana pendapatan mudah dengan Advertorial.My

Assalamualaikum

Menulis bukan sekadar melepaskan isi hati atau berkongsi cerita atau mungkin juga menghilangkan kebosanan, namun menulis juga bisa menjana pendapatan sampingan buat para blogger yang gemar mengisi masa terluangnya dengan penulisan blog.

Untuk itu, ingin aku memperkenalkan Advertorial.My yang sedang hangat dipergunakan oleh blogger-blogger otai dalam laman blog mereka.

Apa itu Advertorial.MY 

Adalah satu ruang untuk para blogger menawarkan khidmat menulis artikel dan untuk para usahawan ataupun peniaga yang ingin mempromosi barang jualan ataupun perkhidmatan yang ditawarkan.


Advertorial.MY


Anda hanya perlu mendaftarkan blog anda dengan Advertorial.MY.  Selepas itu pihak Advertorial.MY akan mencarikan pengiklan untuk anda. Kemudian anda hanya perlu tulis ulasan untuk produk atau perkhidmatan yang ditawarkan oleh pengiklan tersebut dan publish di blog. Mudah kan.

Berapa banyak duit yang saya boleh dapat untuk setiap advertorial?

Harga setiap advertorial, anda yang tentukan. Biasanya harga advertorial ni berdasarkan trafik blog, populariti blog dan juga berapa panjang sesebuah advertorial itu. Setiap advertorial yang dipublish tu dari penat lelah kita kan…jadi kita berhak nak tentukan harga. Nak kenakan bayaran yang tinggi atau rendah terpulang kepada kita tapi jangan tamak. Karang letak harga beribu untuk satu advertorial..tak ada siapa nak iklan di blog kita plak. Rugi kan.

Macam mana nak daftar di Advertorial.MY?
Mula-mula klik Advertorial.MY untuk mendaftar akaun Publisher. Selepas itu submit blog untuk penyenaraian. Semudah itu je.

Selamat menjana pendapatan sambil berblogging.


0 Komentar untuk "Jana pendapatan mudah dengan Advertorial.My"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info