Ketahui Trending Keyword Google Carian 2014

Assalamualaikum

Ketahui trending keyword atau kata kunci di google carian merupakan salah satu teknik SEO yang paling berjaya untuk menempatkan entri di halaman pertama enjin carian. Selalunya, menjadi rujukan buat blog yang lebih kepada berita, informasi, gosip dan sebagainya.


Kata kunci yang menjadi carian terbanyak di enjin carian dapat meningkatkan traffik blog secara mendadak. Untuk mendapatkan topik-topik terhangat rasanya tidak sukar terutamanya bagi blog artis, di mana mereka boleh dapatkan di blog BeautifulNara atau banyak akhbar-akhbar online yang boleh mereka jadikan info untuk isian blog berita.

Kepantasan anda menerbitkan sesuatu isu-isu cukup penting terutamanya pengolahan tajuk dapat menarik perhatian umum dalam masa yang singkat. Betul kan?

Ketahui Trending Keyword Google Carian 2014Ini hanyalah sebahagian kata kuncin sahaja yang meliputi pelbagai kategori, jika anda ingin carta lengkap yang menjadi carian tertinggi dan popular google carian 2014, boleh rujuk sini - Google Trend

Google trend ini bukannya hanya mengeluarkan carta tahunan malah menyediakan pelbagai kata kunci dan carian terhangat masa kini. Bagi aku, ia adalah rujukan terbaik.

Aku harap ini dapat memabantu anda yang kurang idea untuk menulis blog. Tapi aku menulis bukan untuk mengejar traffik hanya untuk mengisi kelapangan masa yang ada. 

2 Komentar untuk "Ketahui Trending Keyword Google Carian 2014"

Thanks for the info..yup,IbuNoey pun blog sekadar suka-suka.trafik hanya target sikit je...hehe...

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info