Pasaraya Sri Utama Kangar Terbakar

Pasaraya Sri Utama Kangar Terbakar - Kejadian ini berlaku kira-kira jam 1.45 petang ke atas, (kurang pasti). Apa yang aku tahu, jam 2.15 pm, aku baru gerak keluar dari rumah untuk ke Kangar.  Dan masa itu, api sudah marak dan asap tebal mengelubungi kawasan tersebut.

Menurut penduduk yang baru keluar dari Masjid Tuanku Syed Putra kira-kira jam 1.45, keadaan persekitaran tersebut masih lagi normal.

Paling menakutkan, pasaraya tersebut terletak diantara tiga stesen minyak itu Petronas, Caltex dan Shell. Huh! naseb baik ada bomba cepat sampai, kalau tidak tak tahu la macam mana stesen minyak berselahan tu.

Gambar Sekitar Kebakaran Pasaraya Sri Utama Perlis

Pasaraya Sri Utama Kangar Terbakar
Pasaraya Sri Utama Kangar Terbakar

Pasaraya Sri Utama Kangar ini teletak di jalan utama ke Padang Besar. Di hadapan pasaraya ini terletak pejabat TM, Lembaga Tembakau dan Kenaf Negara, Pejabat Pertubuhan Peladang Negeri Perlis, Masjid Tuanku Syed Putra dan beberapa buah taman perumahan.

Betul-betul di belakang pasaraya ini adalah taman perumahan juga. Pasaraya Seri Utama ini hak milik orang Melayu dan ada sebuah lagi cawangan di Behor Pulai. Semoga tiada kemalangan jiwa yang dilaporkan.

Video Pasaraya Sri Utama Terbakar
0 Komentar untuk "Pasaraya Sri Utama Kangar Terbakar"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info