Perjalanan Siti Elizad dalam dunia lakonan

Perjalanan Siti Elizad dalam dunia lakonanPerjalanan Siti Elizad dalam dunia lakonan. Siti Elizad atau nama sebenar Siti Elizad binti Mohd Sharifudin mula melonjak naik namanya selepas berjaya membawa watak perempuan sombong dalam drama Teman Lelaki Upahan bersama Ungku Ismail.

Hampir 2 tahun beliau menyepi dari dunia lakonan, ke mana perginya? Sebagai anak perempuan tunggal, beliau membuat untuk menjaga arwah ibunya yang menderita penyakit Parkinson. 

Kini, beliau kembali aktif dengan membawa watak Kyra Lydia dalam drama adaptasi novel "Teman Lelaki Upahan" arahan Azma Aizal Yusuf dan diterbitkan oleh Primework Studios dengan tayangan 28 episode.

Perjalanan Siti Elizad dalam dunia lakonan

Perjalanan Siti Elizad dalam dunia lakonan

Biodata ringkas Siti Elizad

Nama Penuh : Siti Elizad Binti Mohd Sharifudin
Nama Komersial :Ejad
Tarikh Lahir : 25 Mei 1984
Umur : 31 Tahun (2015)
Asal : Kuala Lumpur
Status Terkini : Bujang 
Kerjaya : Pelakon, model dan pengacara
Adik beradik : Anak keempat dari lima adik beradik

Difahamkan juga beliau pernah, beliau pernah menderita sakit appendiks dan cyst. Dan pada tahu 2011, beliau pernah menjalani pembedahan membuang cyst seberat 4kg. Sebagai peminat, kami doakan beliau kembali sihat dalam menjalani kehidupan seharian.

Siti Elizad juga sebenarnya sedang menghitung hari menyambut detik bahagia untuk disatukan dengan pasangan pilihannya yang dikatakan bekerja di syarikat permotoran terkenal.

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon hebat ini.

 
0 Komentar untuk "Perjalanan Siti Elizad dalam dunia lakonan"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info