Software Trafik Blog Percuma

Software trafik blog percuma. Sesetengah blogger meletakkan trafik blog yang tinggi sebagai suatu keutamaan, barangkali ingin lulus temuduga advertiser, turunkan ranking Alexa atau lain-lain.

Jadi untuk dapatkan trafik blog percuma sangat mudah, dengan ada software percuma ini. Hanya download ke laptop, kemudian nantikan ratusan visitor memasuki blog.

Nama software ini Jingling. Bunyi macam pelik kan? sebab ianya diciptakan oleh orang China.

Software Trafik Blog Percuma

Software Trafik Blog Percuma

Oh! ya.. apa yang bestnya pasal software Jingling ini, ia dapat menarik ribuan trafik masuk ke blog dalam seharian. Tapi yang payahnya,. software ini dalam bahasa Cina. Jadi sukar sikit untuk digunapakai tanpa adanya panduan bergambar.

20 Ribu Trafik Percuma Sehari

Dengan Jingling, anda boleh terima hampir 20 ribu trafik percuma harian. Hanya perlu langgan Windows VPS(Virtual Private Serves), kemudian install software Jingling di VPS, dan run Jingling. Tetapi berhati-hati kerana jumlah trafik yang banyak boleh menyebabkan penyelia hosting blog anda shoutdown akaun anda.

Hoho.. menariknya! Namun, Jingling hanya menghantar trafik percuma yang bukannya real visitor. Selalunya, ia digunapakai untuk psychology visitor, tidak hairan jika anda perasan semua visitor datangnya dari Negara Cina. Malah sebarang klik-klik advertiser anda tidak akan berlaku sama sekali. Okep?

Walaupun banyak kebaikan yang kita nampak, namun kelemahannya tetap ada. Jadi buat blogger yang ada niat untuk gunapakai software trafik blog percuma ini, harus fikirkan keburukkannya dahulu.

Untuk lihat panduan pemasangannya. cari sendiri di laman Google. Kalau dah faham bahasa Cina tak perlu lagi tutorial. Apa pun selamat mencuba cara "tipu" trafik blog percuma. - krdt OhDuit.


2 Komentar untuk "Software Trafik Blog Percuma"

betul tu Ikaa..byk UV dari luar negara pon, pendapatan ads terutamanya NN takkan bertambah jugak

itulah... setakat nak tingkat UV boley la...nak dapat untung memang xde la

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info