Amy Mastura Memang Cantik Bertudung

Gambar Amy Mastura bertudung. Aissssyh... Memang cantik dan ayu sekali bila Amy Mastura bertudung. Apatah lagi dengan wajahnya yang sentiasa nampak muda... dikena pula dengan hijab lagi bertambah keserian tu kan..

Kalau sebelum ini kita dikhabarkan mengenai kisah Erra Fazira mulai bertudung.... kini Amy Mastura pula mengambil keputusan untuk bertudung. Alhamdulillah.... semakin ramai artis Malaysia yang mulai berhijab sepenuhnya. Ini adalah satu tindakan yang bagus... pada mula memang terasa agak sukar untuk tampil berhijab. Tetapi jika kita ikhlas kerana Allah Taala... Insya Allah... Pasti Allah permudahkan...

Amy Mastura Memang Cantik Bertudung

Hmmm... ini adalah gambar bertudung sepenuhnya yang dimuat naik oleh Amy Mastura sendiri menerusi laman Instagramnya... Sungguh manis kan Amy?


"Ini kejadian semalam. Family fotografi untuk hari raya dengan majalah Life. Dengan berkat doa dan dorongan teman-teman dan peminat. Amy akan teruskan begini. Malam ini, Amy di hlive 8.30 malam. Jangan lupa tengok."

Dan menurut Amy, dia hasrat untuk bertudung ini sudah terlalu lama dan merancang untuk seperti ini (bertudung) sempena mengambil keberkatan Ramadan yang bakal kunjung tak lama lagi.... tetapi pintu hatinya terbuka lebih awal... Perkara yang baik.. tak perlu di tangguh-tangguhkan lagi.

Daripada perkongsian gambar itu. Kita dapat lihat semua peminatnya menyokong penampilan terbaru Amy Mastura... malah ramai yang memuji kecantikan Amy apabila mengena hijab... Cantikkan Amy Mastura..1 Komentar untuk "Amy Mastura Memang Cantik Bertudung"

ramai dah artis sekarang nak bertudung . alhamdulillah

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info