Nuffnang Kini Tanpa Status "Glitterati & Non-Glitterati"

Kalau korang perasan... Nuffnang kini tidak lagi mempamirkan apa-apa status glitterati mahupun non-glitterati di akaunnya. Actually... saya dah lama perasan perkara ni.. tapi difikirkan barangkali akaun nuffnang dalam proses naik taraf... Tapi yang paling menyeronokkan, income yang saya perolehi darinya semakin bertambah berbanding sebelumnya.

... jika mengikut syarat sebenar pengiklanan nuffnang.. blogger yang turut mempamirkan pengiklanan lain selain affiliate akan menerima amount 15sen per-click berbanding blog yang hanya menyiarkan pengiklanan nuffnang sahaja akan terima amount 25sen per-click.

Rujuk entri ini - Nuffnang dan status glitterati

Nuffnang Kini Tanpa Status "Glitterati & Non-Glitterati"

Tapi menariknya bila Nuffnang kini tanpa status glitterati atau non-glitterati... blog ini sentiasa menerima amount 25sen per-click walaupun saya juga menyiarkan pengiklanan Innity. Haaa... bertambah la income blogger Malaysia lepas ni...

Terima kasih Nuffnang, kerana sentiasa memberikan manfaat dan kegembiraan kepada blogger macam saya untuk meningkatkan pendapatan dalam blogging. Walaupun dulu target menulis blog hanyalah sebagai pengisian masa lapang... kini berbeza pula... yang masa saya jadikan blog sumber pendapatan sampingan. Hmm.

Apapun terima kasih kepada semua yang singgah dan membaca entri ini.

" Pembacaan anda... keutamaan saya"

4 Komentar untuk "Nuffnang Kini Tanpa Status "Glitterati & Non-Glitterati""

Tu la..saya pun baru perasan takde status glitterati. Alhamdulillah earning pun makin bertambah.

salam dar http://cahayacinta.com

saya dh lma perasan..ada htr supot tpi biaslah jwap yg sama depa beri.sblum mmg status geli2 tu heee

saya pun ada submit ticket ke nuffnang untuk kembalikan status geli2 ni..dia cakap nuffnang dah retire utk status ni..huhu...saya punya block 4 dicember dengan 22 december je ade masuk 25 sen...kalau hari2 syok la jyugak.....huhuhu

Income skrng dh susah nk masuk.. Hukhuk

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info