Tahniah Lee Chong Wei

Assalamualaikum!~

nur ikaa


Pasti korang dah tengok final badminton olimpik London 2012 sebenar tadi. Ada yang kecewa dan ada juga yang bangga atas kejayaan Datuk Lee Chong Wei membawa balik pingat perak. Walaupun beliau tidak berjaya menewaskan Lin Dan tapi sekurangnya beliau menjadi "second Winner".

Tahniah Datuk Lee Chong Wei atas kejayaan anda, walaupun tidak berjaya mendapatkan pingat emas, sekurangnya beliau telah berusaha sebaik mungkin untuk final tersebut. 

blog

Jangan pula, korang kecewa sebab xdapat makan ais krim percuma, dan service kereta percuma. Tapi banggalah sebab Malaysia berjaya dapat pingat perak dalam final tersebut sedangkan kita, belum tentu lagi mampu ke tidak untuk dapat gangsa sekali pun.

Apa pun, semoga baki-baki Team Malaysia yang lain dapat melakarkan  kejayaan yang seterusnya. Ingat kami rakyat Malaysia sentiasa menyokong korang .
7 Komentar untuk "Tahniah Lee Chong Wei"

kannn? he is Malaysia sweetheart now.. :)

dapat g final dh ok sgt dh..tahniah buat Dato Lee Chong Wei

ye btol...yg penting malaysia no 2 badminton kan :)

bebetul satu malaysia..
satu malaysia tgk tv tadi..
:)

dia dah main bermati-matian..oklah tu..tercabar jugak lin dan tu...

Lee Chong Wei tak tewas cuma dia tidak bernasib baik kerana gagal memenangi pingat emas.

Bukan persoalan habuan atau kebanggan tapi menurut beliau hasrat nak dengar lagu negaraku berkumandang di London tak kesamapaian. Namun, beliau tetap berjaya di mata rakyat Malaysia.

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info