Tutti Fruiti dekat Jitra mall Kedah

Assalamualaikum!~


Tutti Fruiti sudah tidak asing lagi dikalangan remaja, malah juga dewasa dan kanak-kanak. Tapi kali ini, ikaa nak kongsikan pengalaman ikaa makan tutti fruiti dekat Jitra Mall Kedah. So bagi sesiapa yang belum lagi merasainya boleh datang ke Jitra untuk mencubanya. 


Tutti Fruiti dekat Jitra mall Kedah


Tutti Fruiti dijual dalam bentuk timbangan berat iaitu setiap 100gram dijual dengan harga RM5.30 dan juga disediakan pelbagai perisa seperti coklat, strawberi, lemon dan sebagainya. Yang paling best korang xperlu susah payah beratur panjang sebab korang cuma layan diri je masa nak pilih perisa dan topping. Pendek cakap memang sedap la. Macam ikaa beli, pelbagai perisa ikaa campur, cuba tengok gambar bawah nie hah.


Tutti Fruiti dekat Jitra mall Kedah

Tutti Fruiti dekat Jitra mall Kedah


Harga untuk dua tutti fruiti nie ialah Rm35.00. Tapi kalau dikira setiap satu cup ialah yang cup pink tue harga dia Rm19.90 dan cup hijau Rm15.10. Mesti korang akan cakap " ishh mahal giler, xnak arr aku beli ", sebenarnya kalau korang nak murah, korang janganlah ambik ais tue banyak tapi biar topping tue yang lebih, so ringan la sikit kan. 

Tapi ikaa suka yang perisa lemon, so banyaklah sikit ambil..hehe


notakakitanganku : Better jangan makan selalu tidak baik untuk kesihatan anda.
14 Komentar untuk "Tutti Fruiti dekat Jitra mall Kedah"

aik..kenapa saya tak tau pasal benda ni??

@boni kacak dh awk xnk ambik tw..tue yg xtw..heheh

ko org jitra ke ikaa?..aku duk kl ni kene pegi jitra jugak ke baru leh makan tuti fruti..hahaha..

#btw tuti fruti memang sedap..mahal pon tak kesah..

cehhh awat Kl xdak tutti fruiti ka hah..hahaha


p/s : mao makan selalu kencing manis la aq

mmbe Waa pernah kena sampai RM40 medium cup.. hahahah, mahal.. tapi nak try punya pasal, terima jela.. xkn nak letak balik... hehehe

hai,sy tag awak di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

jemput join..=)

sedih tau tak pernah makan tutti frutti =.="

gelato fruity pon sodapp. harga lebih kurang lahh. mahal jugak -.-

tutti frutti bru jee bukak kat tmpt farah..wuhuu~~

@Bro Nasa aikkk bro Nasa laa belanja ikaa..huhu kita blja dia kje kan kan

kat Temerloh taktau la dah ade ke belum mende alah ni.. dh lama tak balik Temerloh.. haha

Ikaa : sponsor waa ! ;p haha . Nak juga . sedap je nmpak .

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info