Tonton Live Drama Surat Dari Langit Biru

Assalamualaikum


Surat Dari Langit Biru | Selepas tamatnya drama bersiri RUBY, kini muncul pula drama yang bakal menarik hati penonton iaitu Surat surat dari langit biru yang ditayang setiap selasa hingga khamis jam 10malam di TV3.

Drama 15 episode terbitan Rashbir Media menampilkan pelakon berbakat besar Johan As’ari sebagai Zarul bergandingan dengan Yana Samsudin sebagai Salmi. Turut membintangi drama tersebut ialah Fizo Omar (Heykal), Dato’ Rahim Razali (Pak Hassan), Fauziah Nawi (Mak Munah), Iqram Dinzly (Zamri), Tania Hudson (Lisa), Nabila Dally (Anis), Ika Nabila (Lydia) dan ramai lagi.

Sinopsis Drama Surat dari Langit


Tonton Live Drama Surat Dari Langit Biru

SURAT DARI LANGIT BIRU mengisahkan ikatan persaudaraan di antara Zarul dan Salmi yang amat rapat umpama cubit peha kanan, peha kiri terasa. Walaupun kehidupan mereka tidak dilimpahi dengan kemewahan harta benda, namun kasih sayang yang dicurahkan adalah kunci kebahagiaan buat mereka sekeluarga.

Kasih sayang Zarul terhadap kakaknya, Salmi melebihi segala-galanya. Zarul sentiasa mempertahankan Salmi walau apa jua yang terjadi. Hubungan mesra yang wujud di antara mereka kadangkala membuat Zarul dan Salmi merasakan kasih sayang mereka melebihi sayang saudara kandung dan masing-masing menyimpan rasa antara satu sama lain.

So nak tahu lebih lanjut, jangan lupa tonton drama ini sampai habis.


Live Streaming - Surat Dari Langit Biru
Tonton Online -  Ceritamaster
0 Komentar untuk "Tonton Live Drama Surat Dari Langit Biru"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info