Senarai Terbaru Bloglist 2015

Assalamualaikum.. semoga anda semua dalam lingkungan sihat sejahtera. Detik ini semuanya tertumpu pada kes liwat Anwar Ibrahim dan Saiful, dan keputusannya sudah jelas diketahui.  Aku tiada niat langsung pun nak tulis kisah kes ini.

Tapi inilah kehebatan kuasa SEO, buat blogger yang belum mahir dan dapatkan trafik tinggi. Kalau bloglist anda ada terpapar entri berkaitan "kes terhangat di Malaysia" ini, mungkin anda terkena tempiasnya.

Okep! berbalik pada tajuk, memandangkan sekarang dah masuk bulan kedua tahun baru, aku berhajat nak tambah sedikit senarai terbaru bloglist 2015. Bukan apa, nampak terlalu sedikit bloglist yang ada sekarang, so why not cuba tambah lagi kan?

Senarai Terbaru Bloglist 2015

Senarai Terbaru Bloglist 2015Senarai Terbaru Bloglist 2015


Masih belum lengkap 10 Blog yang tersenarai di Best Blog 2015. Akan ada pertambahan lagi selepas ini. Kebanyakkan aku ambil dari Nuffnangers, InsyaAllah akan dilengkapkan secepat mungkin. 

Nak tahu apa - Kepentingan Sebenar Bloglist Di Blog?

Jika ada yang berminat untuk berada di senarai bloglist 2015 ini, jangan malu dan segan, tinggalkan alamat blog anda. Mungkin blog anda akan dipaparkan dalam peringkat yang kedua selepas ini.

Apa pun, terima kasih atas kunjungan dan sokongan anda untuk bakul2011.com ini.


 
6 Komentar untuk "Senarai Terbaru Bloglist 2015"

Blog list membantu blog kita diindex pada engine carian..
P/s terima kasih kerana melawat blog saya hari ini

wahh ni dia -> http://www.blogparihh.com/ . kalau sudi , hehee

hai cik bakul..pertemuan kite di blog mad parihh smpai la ke sini..haahha.rupanya top blogger.rasa malu pulak nk komen kt sini.

nak,,hehe
http://trahzain.blogspot.com/

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info