Video Penggambaran Pra-Perkahwinan Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha

Video Penggambaran Pra-Perkahwinan Hairul Azreen Dan Hanis ZalikhaRasanya ramai yang dah tahu, pasangan romantik Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi. 

Malahan, peminat diluar sana turut tersentuh hati, melihat kejutan lamaran Hairul Azreen di pentas program Vaganza tempoh hari. Ini cukup membuktikan bahawa Hairul sangat mencintai blogger hebat ini, apabila kejutan sudah pun, dirancang dengan baik dan mendapat restu dari ibu bapa Hanis sendiri.

Walaupun mendapat banyak kritikan, namun bagi Hanis, tindakan Hairul itu sangatlah sweet. 

Menarik - Biodata Hanis Zalikha dan Hairul Azreen.

Tidak lama kemudian, dengar khabar pasangan romantik ini, dikatakan telah bercuti ke luar negara, kononnya mahu mencari barangan hantaran untuk perkahwinan mereka nanti. Wahh! jauh benar belinya kan? Huhuhu...

Pengambaran Pra-Perkahwinan Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha

Tetapi sebenarnya, percutian mereka ke Paris ini adalah untuk melaksanakan satu rencana iaitu menjalani pengambaran Pra-Perkahwinan di sini.


Video Penggambaran Pra-Perkahwinan Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha

Menerusi video yang dimuatnaik di Youtube atas nama Celebrate TV kelihatan psangan ini sedang menjalani penggambaran bagi pra perkahwinan mereka. Sesi fotografi ini berjalan secara rancak dengan kehadiran beberapa krew serta Hairul Azreen dan Hanis Zalikha sendiri yang cukup romantis 


Video Pra-Perkahwinan Harul dan Hanis
Pasti ramai yang tertanya-tanya, bilakah tarikh sebenar perkahwinan mereka ini kan? kita tunggu dan lihat saja nanti...


0 Komentar untuk "Video Penggambaran Pra-Perkahwinan Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info