Villa Nabila Filem Eksprimental Full Movie

Villa Nabila Filem Eksprimental Full MovieVilla Nabila adalah sebuah bangunan yang ditinggalkan berdekatan Pantai Lido, Johor Bahru. Villa ini penuh dengan misteri dan menjadi perbualan masyarakat setempat. 

Ada juga yang katakan Villa ini, sebuah banglo yang berhantu kerana menurut cerita penduduk setempat, kononnya ada gadis bernama Nabila telah dibunuh dan ditanam di dalam dinding Villa tersebut. Sejauhmana kebenaranya, tiada siapa yang tahu. 

Malah, siapa pemilih asalnya juga, menjadi tanya tanya.

Pelbagai misteri cuba dikisahkan menerusi sebuah filem eksprimental bertajuk Villa Nabila arahan Syafiq Yusof, dengan menampilkan beberapa barisan pelakon antaranya Pekin Ibrahim dan Tisha Shamsir. 

Filem ini menjalani penggambaran selama dua minggu. Ianya diterbitkan  selepas berlakunya insiden 23 orang remaja hilang dalam villa tersebut. 

Sinopsis Filem Villa Nabila


Filem ini berkisar daripada kisah benar yang dilalui oleh kontraktor dan pekerjanya untuk merobohkan villa tersebut tetapi tidak berjaya. Kisahnya bermula selepas Syafiq Yusof menebual beberapa individu yang dirahsia identitnya untuk menceritakan semula pengalaman mereka kemudian dilakonkan oleh Pekin Ibrahim dan Tasha Shamsir. 

Nak tahu sinopsis selanjutnya, baca di sini - Sinopsis Filem Villa Nabila.

Villa Nabila Filem Eksprimental Full Movie


Untuk tontonan lanjut. Rujuk di sini - Filem Villa Nabila Full Movie


0 Komentar untuk "Villa Nabila Filem Eksprimental Full Movie"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info