Viral Baby Stereng Dikecam

Viral Baby Stereng dikecam. Sadis melihat kes penganiayaan seorang bayi oleh bapanya sendiri di Taiwan. Apabila badannya diikat pada stereng, kemudian memusing stereng kereta itu. Tak tahu apa yang difikirkan oleh bapa bayi terbabitkan?

Adakah ini satu gurauan? atau bodoh namanya...

Bayi stereng ini dikatakan berusia sebulan, dan video ini dirakam sendiri oleh ibunya ditempat duduk penumpang. Kemudian dimuatnaik ke laman sosial dan tersebar di media sosial dan mendapat kecaman masyarakat yang menonton. Mungkin dia fikir, bila dimuat naik, akan jadi bahan ketawa orang, lalu like pun bertambah. Aishhh... kecian bayi ni kan.

Viral Baby Stereng Dikecam

Tergamak seorang bapa dan ibu "mendera" anak sendiri dengan tindakan tersebut. Cuba kalau letak dia dekat stereng,kemudian pusing. Huh... macam mana perasaan agaknya kan.

Viral Baby Stereng Dikecam

Video Baby Stereng Dikecam Masyarakat
Sebelum nak muatnaik sesuatu video, fikirkan dahulu baik dan buruknya. Jangan sampai, masyarakat sekeliling pun benci kita.


1 Komentar untuk "Viral Baby Stereng Dikecam "

Dah la buat kerja bodoh pastu pegi upload kat pulak..membodohkan diri sendiri..orang camni tangkap pastu ikat kat tayar..baru taw camne rasa..haishhh

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info