Baca Online Novel Dia Isteri Luar Biasa Bab 1, Bab 2 & Bab 3

Baca Online Novel Dia Isteri Luar Biasa Bab 1, Bab 2 & Bab 3Baca online novel Dia.. Isteri Luar Biasa Bab 1, Bab 2 & Bab 3 : Drama terbaru slot Akasia juga diadaptasikan daripada sebuah novel dengan tajuk "Dia.. Isteri Luar Biasa" karya Umie Nadzimah yang sebelum ini karya beliau bagi drama novel, Kerana terpaksa aku relakan menjadi drama yang memiliki ramai penonton.

Apakah drama Dia isteri luar biasa juga bakal meletop seperti adaptasi novel yang lain? Tapi jika kita lihat, banyak drama-drama adaptasi berjaya menaikan nama pelakon yang sebelum ini kurang dikenali, kemudian akan menjadi sebutan dibibir peminat drama.

Baca juga - Tonton drama Dia.. Isteri Luar Biasa 28 episode

Drama ini bakal bersiaran bermula 18 Mei 2015, setiap Isnin hingga Khamis jam 6.55 petang. Untuk anda yang terlepas boleh tonton siaran ulangan di - Tonton.com atau juga menerusi DailyMotion atau juga melalui Dfm2u.

Menariknya drama ini adalah barisan pelakon yang pernah menjadi watak utama dalam drama popular sebelum ini antaranya Shukri Yahya, Nur Fathia, Keith Foo, Nonny Nadirah, Siti Elizad dan ramai lagi. Bukan calang pelakon, semuanya pelakon hebat, ni kalau ada Engku Ismail mesti lagi rancak jalan cerita drama ini kan? Hehe.... memandai ja aku..

Drama Dia Isteri Luar Biasa

Baca Online Novel Dia Isteri Luar Biasa Bab 1, Bab 2 & Bab 3

Baca Online Novel Dia Isteri Luar Biasa Bab 1, Bab 2 & Bab 3

Dia isteri luar biasa : Bab 1Dia isteri luar biasa : Bab 2Dia isteri luar biasa : Bab 3Baca dari novel, bunyi macam menarik jer... Tapi dalam drama tak tahu la seronok ke idak kan?

Apa pun, jangan lupa saksikan drama adaptasi novel Dia Isteri Luar Biasa 28 episode di TV3. Untuk baca lebih banyak bab, boleh kunjungi laman Penulisan2U...

Selamat membaca..


0 Komentar untuk "Baca Online Novel Dia Isteri Luar Biasa Bab 1, Bab 2 & Bab 3"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info