Hadiah Tempat Kedua My Beauty Herbs

Hadiah tempat kedua my beauty herbs. Alhamdulillah... terima kasih kepada penganjur giveaway My Beuaty Herbs dan juga penganjur bersama blogger Mia Liana, sudi memilih aku sebagai peserta dari peringkat pertama sehinggalah peringkat ketiga dan menjadi pemenang tempat kedua bagi peraduan kecantikan ini.

Ini bukanlah peraduan pertama yang aku sertai dibawah penganjuran blogger hebat ini, yang keberapa aku pun kurang pasti. Tapi setiap yang dianjurkan olehnya sangatlah menarik dan berpuas hati. Okep! pada peringkat ketiga, 30 peserta dikehendaki mendapatkan seberapa banyak like yang boleh, dan aku berjaya memperolehi hampir 400 like mendahului yang lain. Pemenang bukanlah dikira berdasarkan bilangan like tetapi dilihat dari pengolehan review yang baik serta like.

Baca juga -  Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Hadiah Tempat Kedua My Beauty Herbs

Hadiah Tempat Kedua My Beauty Herbs

Dua kotak produk whitening booster untuk penggunaan selama 2 bulan, sehelai t-shirt bertulis My Beauty Herbs dan juga wang tunai RM100. Huh! selain jana pendapatan melalui pengiklanan, ini juga salah satu faedah yang diperolehi dari blogging. Kalau ada minat dan usaha, insyaAllah semuanya berjalan dengan lancar.

Hadiah Tempat Kedua My Beauty Herbs

7 Keberkesanan Whitening Intensive Booster
  1. Mencerah, menggebu, melembap, melembut dan menegangkan wajah
  2. Kombinasi hebat vitamin C, vitamin E, Glutathione, Collagen, Argan oil, pearl powder, rice extract, arbutin, beeswax, titanium Dioxide, dan marine plant stem cel agar kulit bercahaya serta bersinar.
  3. Anti penuaan dan meremajakan kulit wajah
  4. Mengecilkan pori=pori wajah dan menghaluskan kulit
  5. menghilangkan parut jerawat dan jeragat yang tebal.
  6. Pembaharuan sel kulit baru hanya dalam satu minggu
  7. Pencerahan seawal 3 hari
Kalau setakat lihat dan dengar cakap orang yang memakai, mungkin sukar untuk dipercayai. Tapi kalau anda rasainya sendiri, aku yakin pasti semuanya berpuasa hati sebab produk ini terhasil daripada bahan-bahan semula jadi.

Masih tak percayai? Cubalah sendiri....

Terima kasih membaca - Hadiah tempat kedua my beauty herbs


2 Komentar untuk "Hadiah Tempat Kedua My Beauty Herbs"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info