Fake Akaun Facebook Saham Dosa Manusia

Fake akaun facebook saham dosa manusia. Sudah menjadi fenomena hari ini, setiap kali ada isu panas pasti akan timbulnya fake akaun sebegini... apatah lagi jika nama yang digunakan itu terkait dengan isu negatif, semua pengguna facebook berlumba-lumba menjadi follower... kononnya untuk melepaskan kemarahan dan memberi pengajaran pada si penjahat tersebut. Hmm... dalam masa yang sama saham dosa kalian semakin bertimbun..

Terbaru kes penderaan ibu tiri terhadap kanak-kanak berusia lima tahun mendapatkan seluruh rakyat Malaysia. Selang beberapa hari, maka timbullah fake akaun yang dijadikan modal untuk meraih perhatian netizen. Sebelum ini pun banyak juga fake akaun yang lain.... tapi lebih terangkat popular bila mana isu tersebut sedang mandapat perhatian umum.

Fake Akaun Facebook Saham Dosa Manusia

Fake Akaun Facebook Saham Dosa Manusia

Saya sendiri pun tak faham... kenapa mesti adanya fake akaun ini. Apakah kerana pemiliknya kurang kasih sayang? atau mahukan populariti? Hmm..

Netizen yang lain pula.... untuk apa perlu mengurangkan pahala dan menambahkan dosa kalian dengan bermaki-makian, sedangkan kalian tahu ini hanyalah fake akaun yang diwujudkan hanya untuk melaga-lagakan manusia. Takkan Raisha Hassan ni sempat lagi update facebook... selepas nama dia sudah menjadi buruan polis.... Hmm tepuk dada tanyalah iman.

Selamat menyambut bulan Ramadhan.


0 Komentar untuk "Fake Akaun Facebook Saham Dosa Manusia"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info