Jualan Riang Ria Raya Lazada Sehingga 15 Julai 2015

Lazada MalaysiaBerita gembira buat semua... jualan terhebat sempena Lebaran yang akan kunjung tiba tidak lama lagi, Lazada online shopping menawarkan potongan dan diskaun sehingga 90 peratus bermula dari 11 Jun sehingga 15 Julai 2015. Ia dinamakan sebagai Jualan Riang Raya Lazada.

Wahh! ...menarik bukan? Diskaun sehingga 90% ini ditawarkan bagi pembelian seperti barangan pembuatan kuih raya, perkakas dapur, pakaian dan juga aksesori untuk wanita dan lelaki. Jadi... tak perlulah bersesak mencari barangan seperti kita shopping di supermarket... sebabnya online shopping Lazada sudah menyediakan kesemua kelengkapan raya anda... yang paling penting.. kos penghantaran adalah percuma. Peluh pun tak keluar, apatah lagi merasa letih dan lemah... Puasa anda pun terjamin..

Jualan Riang Ria Raya Lazada Sehingga 15 Julai 2015

Jualan Riang Ria Raya ini berlangsung selama 35 hari iaitu bermula dari 11 Jun sehingga 15 Julai. Jadi pastikan anda tidak melepaskan peluang keemasan ini, dan jika takut terlupa... bookmark saja entri ini atau bookmark saja laman web Lazada Malaysia khas untuk promosi ini yang menawarkan pelbagai tawaran dan diskaun terhebat untuk pelanggan setia mereka.

Lazada Malaysia
Jualan Riang Ria Raya Lazada Sehingga 15 Julai 2015

Untuk pembayaran anda tak perlu risau... Lazada sentiasa memudahkan pembelian pelanggan mereka... dengan menyediakan pelbagai kaedah pembayaran antaranya menerusi :
  • Cash On Delivery (Penang dan Johor)
  • Credit / Debit Card
  • Online Banking
  • Paypal
  • Mybank Installments
Jadi apa tunggu lagi... segera dapatkan barangan raya anda sementara belum terlambat... Hanya di Lazada online shopping.


0 Komentar untuk "Jualan Riang Ria Raya Lazada Sehingga 15 Julai 2015"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info