Komisen Pertama Dari Mobicow

Alhamdulillah. setelah sebulan code mobicow tertanam dalam blog ini, akhirnya saya mendapat email pemberitahuan dari pihak mobicow atas pembayaran komisen pertama dari Mobicow. Haa... jadi sudah terbukti mobicow ini bukannya penipu dan salah satu cara untuk blogger buat duit selain dari Adsense, Innity dan sebagainya.
 
Walaupun tak banyak, tapi bagi saya sudah cukup memadai dan satu permulaan yang bagus. Dah cukup untuk saya renew domain blog yang akan expired awal bulan September nanti. Kalau anda pun berminat untuk cuba buat duit dengan smartphone, boleh rujuk entri ini - Mobicow - cabang blogger buat duit.

Komisen Pertama Dari Mobicow

Komisen Pertama Dari Mobicow

Mulanya saya kurang yakin dengan mobicow... entah betul.. entah tidak.. boleh buat duit. Apatah lagi kurangnya perkongsian dari rakan blogger... ada juga yang berkongsi komisen yang diterima mereka. Tapi menurut mereka hasilnya sangat kecil dan itu hanya sebagai ujikaji... pertama dan terakhir.

Untuk tempoh sebulan dalam blog ini.. hasilnya boleh dikatakan. Wow! agak memberangsangkan. Paling best dibayar dalam USD menerusi akaun paypal.

Yang belum ada akaun paypal... nanti boleh buat dan ianya adalah percuma.

Jangan lupa nantikan, entri seterusnya komisen kedua dari Mobicow.

Terima kasih kerana membaca.

0 Komentar untuk "Komisen Pertama Dari Mobicow"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info