Tonton Online Suamiku Jatuh Dari Langit (2015)

Filem Suamiku Jatuh Dari Langit (2015), merupakan sebuah filem bergenre romantik komedi arahan Eyra Rahman. Menampilkan barisan pelakon hebat antaranya Nora Danish dan Qi Razali selaku watak utama.... bersama-sama yang lain Syuk SYJ, Atikah Suhaimi, Kaza dan ramai lagi.

Tonton Online Suamiku Jatuh Dari Langit (2015)

Sinopsis Filem Suamiku Jatuh Dari Langit

Filem ini mengisahkan tentang seorang gadis kampung yang bernama Asyikin (Nora Danish) yang mempunyai seorang bapa Pak Bidin (Kaza), seorang ketua kampung yang tegas. Keluarga mereka sangat menitikberatkan soal agama. Oleh itu, Asyikin telah di didik oleh bapanya untuk menjadi seorang wanita yang menutup aurat, lemah lembut dan pandai mengaji.

Che Awang (Syuk SYJ) dan Awie (Qi Razali) merupakan pemuda kampung yang nakal dan suka menganggu gadis-gadis di kampung mereka. Suatu hari, Awie memerlukan wang untuk melangsaikan hutangnya. Awie telah menyelinap masuk ke dalam rumah ketua kampung dengan memanjat dari bumbung untuk mencuri.

Tonton Online Suamiku Jatuh Dari Langit (2015)

Tiba-tiba, Awie tersalah pijak dan terjatuh di hadapan Asyikin yang baru selesai solat. Awie terpegun melihat kecantikan Asyikin ,manakala Asyikin terkejut melihat kemunculan Awie. Dan bermulalah detik-detik yang mencuit hati terjadi di antara mereka.

Filem ini telah pun ditayangkan pada 16 Julai 2015 yang lepas sempena Raya Aidilfitri.

Tonton Video Suamiku Jatuh Dari Langit (2015)Selamat menonoton. kredit DFM2U.

0 Komentar untuk "Tonton Online Suamiku Jatuh Dari Langit (2015)"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info