Minion 2015 Before Mr Gru

Minion 2015 before Mr Gru mengisahkan sekumpulan Minion yang telah pun wujud dari zaman pra sejarah sehinggalah bermulanya kehidupan mereka di New York... iaitu misi mencari ketua. Daripada ratusan minion hanya tiga sehabat yang mengambil keputusan untuk berangkat mencari ketua...sehinggalah Kevin, Sturt dan Bob bertemu dengan Scarlet Overkill.

Baca juga : Trailer Minion ditonton 25 juta kali

Minion 2015 Before Mr Gru

Dan Scarlet bersetuju dengan pemintaan Kevin untuk menjadi ketua Minons... dengan syarat mereka perlu mencuri mahkota ratu elizabeth. Maka bermulalah misi mencuri mahkota.... tetapi Kevin dan dua sahabatnya hampir ditangkap oleh prajurit kerajaan Inggeris dalam usaha mencuri mahkota... Bob sempat menjadi King selepas berjaya mencabut pedang yang tertanam dalam baru besar....

Scarlet berasa sangat marah dan melancarkan aksi balas dendam terhadap Bob, Kevin dan Sturt yang sedang bergembira di Istana Ratu Elizabeth.

Minion 2015 Before Mr Gru

Bagaimana pun, rakan-rakan Minion yang lain turut berhijrah ke New York mencari Kevin.... Manakala Kevin, Bob dan Sturt sedang dicari oleh kumpulan jahat pengikut Scarlet untuk membunuh mereka....

Boleh saya katakan... filemm Minon ni memang rugi kalau korang tak tonton. Banyak aksi comel dan lawak yang disajikan oleh mereka ini. Kevin watak utama yang seorang yang matang menjaga Bob dan Sturt. Manakala Bob lebih keanak-anakan dan mengikut saja Kevin dan Sturt.

Untuk tontonan selanjutnya. Rujuk pautan ini - Minion 2015 Before Mr Gru

Minion 2015 Before Mr Gru

Aksi akhir...munculnya Mr Gru yang waktu tu masih lagi kanak-kanak, datang mencuri Mahkota di tangan Scarlet... Selepas memperlihatkan kekuatan Mr Gru... semua minion berkejaran mengikut Gru untuk dijadikan ketua mereka.

Selamat menonton.
1 Komentar untuk "Minion 2015 Before Mr Gru"

ash kalau minion ni sekejap jer ditengoknya...tapi bila baca entri ni macam menarik pulak... thanks for sharing dear...

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info