Segmen : Jom Skodeng Bersama Ikaa & farah


 Assalamualaikum !~
 

blog



Hyeeeeee sume kali nie ikaa & farah bersepakat untuk buat satu segmen pertama kiteorang
, harap ade la ye yang sudi support semangat kiteorang nak buat segment nie
...mana tahu kalau2 lepas nie kami nak wat contest untuk U ALL sume ke
..so kami bermula laa di sini ye :)

Syarat-syaratnya :-

- Buat satu entry bertajuk 'Segmen : Jom Skodeng Bersama Ikaa and Farah
 dan ceritakan sedikit mengapa anda suka blogwalking .
- WAJIB follow blog farah and Ikaa
- Join group Syoknya Blogger ini  (tiada paksaan)
- Copy banner di atas dan link kan ke entry ini .
- Tag 3 kawan anda atau lebih dan pastikan mereka tahu .
- Dah join , letakkan link segmen tersebut dalam kotak komen , siapa yang letak dalam 
chatbox TIDAK DITERIMA .
- Tarikh tutup : 17 April 2012 .


Lepas tarikh tutup kami akan buat satu entry dan senaraikan blogger yang telah join segmen ini untuk diterjah oleh mereka yang berkunjung
di sini korang bukan saja dapat meningkatkan traffic malah juga follower korang
Oke selamat skodeng :p

permulaan ikaa tag gadis/jejaka semasa ini




24 Komentar untuk " Segmen : Jom Skodeng Bersama Ikaa & farah"

ala,bab bwt entry ni lemah betol. tgk segmen ade entry je,trus tawar hati nak join :( Sorryy..

btw,done follow. meh singgah :)

dah join segmen ni.......ikaaaaaaa,parahhhhhh

parah sungguh nak taip entri pasal ni..huhuhu ;p

dah join

URL Entri : http://jejak-sinis.blogspot.com/2012/03/segmenjom-skodeng-bersama-ikaa-dan.html

join la ape lagi hehehe

http://azrieyx.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-dan.html

dah join :)

http://elfloversteukkie.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-dan.html

http://akusayagua.blogspot.com/2012/03/jom-skodeng-bersama-ikaa-and-farah.html
dah join

http://akusayagua.blogspot.com/2012/03/jom-skodeng-bersama-ikaa-and-farah.html
dah join

already join :)

http://choimin-ji.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-dan.html

join join join :)

--> http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

selamat bersegmen :D

thanks tag..join!:)
http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

join http://zafarah.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html :)

sy join!!
http://ilovemiyamie.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

peace and join here,

http://www.aynoranur.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

Shawal join!! :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

jom join dan baca mykarya saya,

http://www.mykarya.net/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-dan.html

http://wafflestick96.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-dan.html

saya join ya ! hehe . thanks :D

Najwa join :)

http://awjanhazrifwalls.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

http://secret-domokun.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

Good luck utk yg join segmen ni! Mudah2han misi segmen ni berjalan lncar! (^_^)

suda follow kamu.... salam perkenalan

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info