Gadget impian dan angan-angan ~

Assalamualaikum !~


Setiap orang pasti mempunyai keinginan dan impian untuk mempunyai gadget yang terhot masa kini seperti orang lain, tapi kadang kala, impian yang kita damparkan itu dianggap sebagai angan-angan mat jenim, tapi pernahkah kita fikir dan tanam dalam jiwa ONEDAY pasti kita dapat punya!!

Jom lihat gadget apakah yg menjadi impian ikaa ~


Gadget pertama

blog
Samsung galaksi tab


Hah galaksi tab ini mungkin hanya sebilangan sahaja yang menginginkannya kerna, struktur fizikal yang agak besar, harganya yang mahal membuatkan pengguna berfikir dua kali untuk mendapatkannya, Tapi ini juga adalah gadget kedua yang ikaa dambarkan. harga di pasaran sekarang di Alor Setar sekitar Rm1399-Rm1500.


Gadget kedua

blog
Ipad


Ini pula gadget pilihan student dan ibu-ibu di rumah. Kerna stukruknya yang ringan dan mudah dibawa ke mana-mana berbanding laptop. Kebanyakkan yang ikaa lihat student IPTA/IPTS banyak menggunakannya untuk memudahkan mereka searching di dewan kuliah. Functionnya seakan laptop, tetapi lebih mudah di bawa. Tapi yang nie ikaa xminat sangat, sebab sepupu dah ada jemu pulak tengok.


Gadget ketiga

blog


Canon


Gadget terakhir dan merupakan gadget impian ikaa. Dan juga impian korang kan. Sapa xminat kamera nie memang xseni laa...huhuhu ( gurau je ). Bagi peminat gambar, sure korang teringin nak memilikinya sendiri kan, ikaa pernah menggunakan, memang sangat cantik bila snap gambar berbanding kamera korang pakai sekarang tue...huhuhu. Tapi harganya pun gempak!, tapi keuntungannya pun menarik, sebab dengan kamera ini korang boley buat duit seperti sepupu ikaa partime wedding photografer & fulltime student.



So kesimpulannya, sesiapa yang baik hati hadiahkan erkk...huhu
15 Komentar untuk "Gadget impian dan angan-angan ~"

kalau lahh , ada kamera tuh ;) huhuhu

semua itu kalau ada memang best :D

Jum join GA saya . Belum tutup lah dear - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

tw xpe...kalau laa ade perghhhhhhhhhhhhh!!

apa nak jadi ni..Ibu terkedu lihat anak tidur dengan lelaki..jom klik

pengen banget punya samsung galaxy tab hehhe~

This comment has been removed by the author. - Hapus

Assalammualaikum
singgah sini(^_~)
cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
jom terjah blog cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
tHanKs..

Wahh,saya pun nak kamera tu jugak! :)

di tag : http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/06/sabah-giveaway-by-sharina.html

ary tak heran sangat dengan 3 gadget di atas tuh sebab phone ary boleh buat semua keja yang gadget-gadget tu boleh buat^^
Ary teringin nak Diana F+ camera^^
Senang cerita,.. Lomo camera^^
Bukan yang murah-murah punya..
Yang mahal punya~~

impian saya.
1.Nokia 3310
2.ipod nano
3.cam kodak

ini pun gadget impian saya :) tapi harga mahal sangat la, xdpt nak beli >,<

@Susan Lolo Bua kalau murah xjdi lak angan...hihi jdi reality

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info