Tampal link dalam kotak komen

Assalamualaikum !~


blog


Hah korang dah faham kan maksud tjuk title ikaa kali nie.. 
nak tahu cmne caranya nk buat? 
jum ikut tuto di bawah ini.


1. Bukak kotak komen anda atau blogger lain

2. copy code ini dan pastekan ke dalam kotak komen tersebut.

<a href="LINK ENTRI KORANG"><b>TAJUK ENTRI KORANG</b></a>
3. Bila dah paste, gantikan warna merah dgn link dan ayat korang k

cth :

blog

 4. BIla dah setel, save kan. dan lihat hasilnya .

3 Komentar untuk "Tampal link dalam kotak komen"

bukan link biru tu akan dilabel sebagai spam ke?

ohh no wonderlah link diorang macam "cantik" je haha. thanks for the tuto:)

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info