Segmen : Tingkatkan follower dengan mendadak bersama Izzati

Assalamualaikum !~

blog


 BERMINAT : KLIK BANNER UNTUK JOIN !!


Setelah sekian lama ikaa xjoin mana-mana segmen,
 so hari ini dan detik ini ikaa dengan rasminya menyertai satu segmen yang bakal melabuhkan tirainya xlama lagi, ( ayat skema ). 
Tapi sebenarnya lambat lagi nak expired,
 so masih sempat lagi kalau korang rasa nak join, terutama sekali yang newbie sebab korang mesti nak orang tahu kan korang punya blog
& korang juga tentu sekali nak tambah kenalan, 
dah nama pun tingkatkan follower, 
so dah sah-sah la perserta yang join segmen ini wajib follow blog korang, 
so apa tunggu lagi jum la sertainya :)


Tarikh tutup : 16 Jun 2012
Rakan sertai : Gadis, Lina & Gadis manja
9 Komentar untuk "Segmen : Tingkatkan follower dengan mendadak bersama Izzati"

InsyaAllah, nanti ainaa join ek.. sebab ena baru je update entry.. huuuuuuuuu... T^T

Jmput join segmen ayuz ye.. (:

http://www.wpfkamal.blogspot.com/2012/06/segmen-pertama-dari-ayuz.html?m=1

selamat menambah followers :D

salam..singgah dari segmen yang sama. done follow

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

hi, dari segmen yang sama. Done follow. Jom ke sini,
http://pixieser.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

dtg bw dari segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info