Hanya Aku Cinta Kau Seorang "HACKS"

Assalamualaikum!~


Korang dah tengok ke belum free movie dari youtube, "Hanya Aku Cinta Kau Seorang" atau pun Hacks tapi bukan hacker dalam blog ye. Kalau korang yg belum tengok lagi tu, boleh saksikan di bawah ini.Mengisahkan seorang wanita yang bernama MURNI yang sedang dalam kembara mencari ‘soulmate’. Murni dipaksa oleh kawan baiknya, MUKHLIS dan STACY untuk mencari teman lelaki di dalam sebuah laman sesawang ‘Meet Soulmate’. Walaupun Murni tidak mempercayai lelaki yang dikenali di dalam internet, namun kerana paksaan dia menurut.

Murni sebenarnya menyukai Mukhlis, sahabat sehidup sematinya tetapi kecewa kerana dia menyangka Mukhlis homoseksual yang sedang bercinta dengan AYIM. Dengan galakan dari Mukhlis dan Stacy, Murni akhirnya menemui seorang lelaki bernama IQWAL. Murni menyenangi Iqwal, namun satu insiden telah menyebabkan Murni tersalah anggap yang Iqwal juga seorang homoseksual.

Murni merasa sangat kecewa dan berputus asa terhadap lelaki, apatah lagi apabila dia mengetahui tentang kecurangan FELIX, suami Stacy. ZIZI, adik kepada Iqwal bersungguh-sungguk menjejaki Murni untuk menjelaskan perkara yang sebenarnya kerana dia mengetahui yang abangnya telah jatuh cinta pada Murni. Ketika inilah Ayim pula tampil dan menjelaskan pada Murni yang Mukhlis sebenarnya bukan songsang seperti yang disangkakan oleh Murni selama ini. Mukhlis amat mencintai Murni namun dia tak mahu berterus terang kerana dia takut akan kehilangan Murni. Biasalah cinta itu buta, selebihnya korang saksikan sendiri ye


notakakitanganku : Bagi ikaa ceta nie sweet sangat :)
7 Komentar untuk "Hanya Aku Cinta Kau Seorang "HACKS""

Tak tengok lagi. Hehe

Ingatkan cinta/suka makan gula-gula hacks tadi. Haha...rupaanya cerita.

hehehe suka mkn nasi jaa pun huhu

macam menarik je filem ni..

wah , macam bes .. nak try tgk larr nanti , sekarang tade mase :(

hahhaha..terus g youtube nk tgk ^^

dah tengok.. tapi iklan je lah.. hehe

mcam best je
bw sini smbil bwak entri
http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/nak-tahu-siapa-boleh-masuk-syurgajom.html

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info