Orang kuning disebalik maskot DIGI

Assalamualaikum!~


Bila sebut orang kuning, pasti semua terbayang maskot digi bukan. Ofcoz la maskot digi, dah memang xde maskot lain yang gunakan orang kuning sebagai penarik minat pengguna. Tapi apapun, ikaa xpernah laa lagi menggunakan digi, ada yang cakap digi murah, line pun baik, dalam pedalaman pun boleh pakai dan sebagainya. Tapi untuk masa sekarang, ikaa still lagi setia dengan celcom atas sebab-sebab tertentu.

Ok berbalik kepada tajuk kita, korang tahu ke siapakah gerangan yang memang watak sebagai ORANG KUNING dalam digi nie.

Orang kuning disebalik maskot DIGI


Mula-mula dulu, ikaa pun xpernah perasan pulak, yang si Mat Saja atau nama penuhnya Zalif Sidek inilah yang memenggang gelaran orang kuning digi. Tapi bila dihebohkan rata-rata blogger baru ikaa cuba nak kenal pasti adakah benar apa yang mereka katakan.

Orang kuning disebalik maskot DIGI


OMG! betul laa, si Mat Saja inilah yang jadi orang kuning rupanya. Kalau dulu dia belum lagi terkenal, so mungkin masa tue sapa pun tak terlintas nak selidik siapakah orang kuning nie kan. Tapi kini dia semakin dikenali ramai, malah juga pernah menjadi Hero dan papa ke Mia Sara dalam filem " Papa I love U " bergandingan dengan Lisa surihani, malah juga dalam filem " Bini-bini ku gengster ".

4 Komentar untuk "Orang kuning disebalik maskot DIGI "

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info