Genap 37 hari usia si kembar

Assalamualaikum


Masih ingatkah lagi korang pada si kembar anak-anak merdeka ini. 

Genap 37 hari usia si kembar

Hah ingat pun korang, setiap kali ikaa balik, mesti ikaa akan update pasal si kembar nie. Kalau sebelum ini ikaa ada post si kembar ini ketika berusia 2 minggu dalam entry lepas semakin hari semakin besar. Kalau korang tengok masa tue,  si kakak tue besar lagi dari adik-adik dia. Erkkkk silap, baru perasan yang besar tue bukan kakak tapi abang (maro ) laaa ehem..ehemm.

Apa nama si kembar?

Errrr, alaaa ikaa pun xtahu laa nak letak apa diorang. Hmmmm tapi wat buat masa sekarang dalam otak ikaa terfikir nak letak nama mashimaro ( abang ), mashimaru ( kakak no 2 ) dan si kecil tue mashimari. Amacam comel x nama diorang.

Genap 37 hari usia si kembar

Genap 37 hari usia si kembar

Genap 37 hari usia si kembar
 

Sekarang mereka telah pun menjadi satu family, ada papa, mama, abang, kakak dan adik.hehehe. Beli sepasang dapat balik tiga ekor. Kalau sebelum nie ikaa asingkan papa dengan anak-anaknya berlainan bekas,sebab takut dia makan pulak di kecil tue, sekarang tibalah masanya untuk kembali bersama, anak-anak pun dah besar, so xperlu risau lagi.


notakakitanganku : jangan tahun depan dapat baby lagi sudah
5 Komentar untuk "Genap 37 hari usia si kembar"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info