Parody Bobo Budak couple seminggu

Assalamualaikum

Hanya sebuah video, seorang remaja yang sebelum nie langsung tidak dikenali, tertiba jadi femes sekelip mata....

Tengok betapa pantasnya teknologi sekarang, sampai nak jadi retis pun xsusah, tapi malangnya, tersilap langkah buruk padahnya.

Semakin hari, aku tengok semakin banyak yang berparody bagai nie hah, motif terikut-ikut dengan video asal adik puteri Awani yang seyes comel tue untuk buah hati tersayang.

Actually bagi aku, dia sebenarnya excited bukan sengaja nak minta publisiti murahan ke apa ke, biasalah tue, sebelum nie tengok orang buat video so dia pun tak sengaja buat video yang sepatutnya private tapi terpost dalam youtube dan tersebar kat UMUM..


Dan hari nie, aku terjumpa pulak parody yang retis youtube nie buat yang dulunya gempar dengan lagu parody lagu "sayang" tue hah. 

Cer korang tengok dan bagi pendapat sendiri pasal parody dari BOBO nie hah



Kalau rasa loya dan pening-pening better jangan tengok !!
2 Komentar untuk "Parody Bobo Budak couple seminggu"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info