Trend 2015 - Bulu Ketiak Berwarna

Assalamualaikum

Trend terbaru menjelang 2015...


Manusia nie makin maju makin pelik pulak jadinya !

Kenapa pelik? Korang tengok sendiri lah.... Trend menwarna ketiak menjadi kegilaan di kalangan gadis-gadis barat dan dianggap satu kebiasaan. Bukan itu saja, mereka menwarnai ketiak masing-masing dengan pelbagai warna yang terang, pendek kata dari jauh pun korang dah nampak. 

Mungkin pelik bagi kita... sebab tak ada lagi aku nampak dalam kalangan gadis Malaysia nie, tapi mana tahu esok ke lusa ke....Please laaa jangan !

Seorang stylist dan pendandan rambut di Seattle, Amerika Syarikat merupakan salah seorang wanita yang mengikuti trend pelik itu. Dia berpendapat bahawa wanita seharusnya bangga mempunyai bulu ketiak, dan baginya wanita tidak perlu mencukur bulu ketiak ataupun menyembunyikannya.

Berpuluh-puluh wanita di Instagram telah berkongsi gambar ketiak mereka yang berwarna-warni menggunakan hashtag #dyedpits ,manakala di YouTube, beratus-ratus pengguna telah menyiarkan video mengenai cara untuk mewarnakan bulu  ketiak mereka termasuk beberapa tutorial yang agak mendalam.


warna-bulu-ketiak-2

Janganlah gadis Malaysia pun macam nie jugak.... teruk benor !
( = , = )


1 Komentar untuk "Trend 2015 - Bulu Ketiak Berwarna"

Banyak para wanita yang merasa risih dengan tumbuhnya bulu ketiak sehingga membuat mereka mencari Cara Menghilangkan Bulu Ketiak secara permanen. Baik dengan menggunakan cara alami maupun dengan cara modern, sehingga akan membuat mereka tampil lebih percaya diri.

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info