Hantaran Perkahwinan Yang Betul-Betul Rare

Assalamualaikum

Hantaran Perkahwinan Yang Betul-Betul RareHantaran perkahwinan paling rare! Uhh, kalau dulu pasangan nak berkahwin, kelengkapan untuk hantaran yang wajib ada seperti satu set sepersalinan, senaskah al-Quran dah sememangnya wajib. Ehh! tak cukup kalau tak ada kasut dan handbag buat pengantin wanita. Hehe

Sepanjang anda diundang ke majlis perkahwinan atau pertunangan, pernahkah anda melihat hadiah perkahwinan yang lain dari yang lain? Maksudnya, kalau upload di facebook, boleh jadi "viral" gamaknya. Ehh! jangan fikirkan pasal gajet-gajet terkini, kunci rumah, motor atau kereta tu dah jadi kebiasaan. Orang pun dah tak kisah.

Tapi ni hantaran yang betul-betul rare! pernah tak?

Hantaran Perkahwinan Yang Betul-Betul Rare

Hantaran Perkahwinan Yang Betul-Betul Rare

Erkk! air compressor dan drill dinding dijadikan hadiah hantaran. Adakah pasangan ini minat bertukang? mungkin juga kot. Bila guna nanti, boleh imbas kembali ohh! ni la hantaran masa kahwin kami dulu. Kau ada? tak ada kan. Hehe

Bukan itu saja, ada juga pasangan yang sukakan haiwan comel, seperti kucing, hamster, mungkin juga guinea pig, ehh! aku suka tu. Jadi, ada juga pasangan yang jadikan haiwan belaan ini sebagai hantaran. Kenapa tidak.

Hantaran Perkahwinan Yang Betul-Betul Rare

Hah kan dah cakap. Zaman sekarang, tak mustahil kalau anda pergi apa-apa majlis yang melibatkan hantaran, kalau anda lihat adanya barangan yang rare macam ini. Itu dah jadi kebiasaan, bukan lagi pelik. Aku suka pokok kaktus, ada yang bagi tak?

1 Komentar untuk "Hantaran Perkahwinan Yang Betul-Betul Rare"

compressor memang rare . hahaa

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info