2 Juta Pageviews!

2 Juta PageviewsHoho... dah cecah angka 2,003,563 pageview baru perasan. Rupanya blog ini telah pun mencapai sasaran 2 juta pageview. Alhamdulillah

Namun, ianya tetap jauh ketinggilan di belakang pencapaian blog korang kan. Sebenaranya, banyak kekangan yang aku hadapi bagi mencapai angka 2 juta pageview ini. Mana dengan study, final exam, pratikal dan hal-hal yang tak dapat dielakkan. Jika tidak, mungkin akhir tahun 2014 ritu, blog ini dah pun capai sasaran ini.

Secara amnya, blog ini berjaya mencapai 2 juta pageview bermula Novermber 2011, iaitu selama 4 tahun. Tapi aku hentikan seketika penulisan masa tahun 2012.

Nilai ini tidak akan tercapai tanpa yang memberi iaitu anda.. pembaca dan pengunjung yang sentiasa memberi sokongan untuk blog ini. Terima kasih banyak-banyak.

Kejayaan Blog Mencapai 2 Juta Pageview

Banyak perubahan dan penambahbaikan blog ini dari semasa ke semasa. Pada asalnya memakai template yang cute miut, berwarna-warni tetapi sekarang lebih menekankan kepada pemilihan template mesra seo dan valid html5.

2 Juta Pageviews

Bukan itu saja, berkat kesabaran menulis blog selama ini membuahkan hasil apabila berjaya memenangi beberapa peraduan yang dianjurkan oleh rakan blogger. Dari penulisan ini juga, aku berjaya menjana pendapatan sampingan dari pengiklanan Nuffnang, entri review dan hadiah hasil kemenangan dalam contest yang dianjurkan

Jana pendapatan dari menulis - masa untuk cashout Nuffang RM3000

Terbaru.. blog ini mencuba nasib dalam contest seo iaitu jom aktifkan mykad dan Malaysia best blog 2015.

Sekali lagi aku ucapkan terima kasih kerna sudi berkunjung ke sini.


7 Komentar untuk "2 Juta Pageviews!"

tahniah awak!..memang bestlah blog bakul ini..

terima kasih kerna menyokong :)

widdih..fantastic sekali trafik blog acik nih, dengan nilai seperti itu sudah termasuk blog yang terkenal dan bermanfaat, beda dengan kita yang cuma bisa mencapa ratusan ribu saja.

luar biasa..

Assalammualaikum, Tahniah Ikaa, semoga lepas nie akan lebih mendapat lagi kunjungan serta pageviews yg lebih mantap.

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info