Pageview yang Menghairahkan!

Pageview malam ini betul-betul menghairahkan... baru semalam blog ini mensasarkan jumlah 2 juta pageview selama empat tahun. Dan hari ini, hampir 9K pageview dan 2,861 uniques di terima (nuffnang stats). Alhamdulillah dan terima kasih buat semua pembaca.

Kebanyakan pembaca adalah pengguna peranti Android serta diikuti pula Windows. Jadi tak sia-sia, aku amalkan tips ini - Tips tarik trafik dari peranti mudah alih

Pageview yang Mengairahkan


Pageview yang Mengairahkan!

Entri Yang Meningkatkan Pageview Blog

Tak susah untuk anda tingkatkan trafik blog, terutama blog gosip dan informasi yang sentiasa menjadi carian pembaca

Tapi anda kena ingat, ramai blog lain yang turut menerbitkan artikel yang sama. Jadi adakah mungkin blog anda boleh bersaing dengan blogger berita, blog hiburan yang jauh lebih hebat dari anda.

Jadi, anda perlu sentiasa update dengan isu semasa. Terbitkan artikel yang menjadi carian pembaca. Contohnya, drama terhangat Istikharah cinta, sudah pasti peminat diluar sana akan membuat carian google berkaitan para pelakon drama terbabit. 


Pageview yang Mengairahkan!

Tambahan lagi, sedikit sebanyak, ilmu Seo itu perlu anda pelajari jika mahu pageview anda lebih menghairahkan. Tak payah buat blog gosip semata-mata nak kejar trafik dunia, jangan trafik akhir juga mengejar anda. Huh!

Entah apa-apa entri aku ini, mungkin mengantuk sangat kot. Apa pun selamat malam...

1 Komentar untuk "Pageview yang Menghairahkan!"

Wahhh nice ... boleh belajar SEO dengan akak ni !

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info