Baca Online Novel Isteri Separuh Masa Bab 1 dan Bab 2

Baca Online Novel Isteri Separuh Masa Bab 1 dan Bab 2Baca online novel drama isteri separuh masa adalah drama terbaru yang mengantikan drama popular suamiku encik sotong. Drama 15 episode ini juga merupakan sebuah drama adaptasi novel karya permaisuri/Suri Ryana, yang mula ditayangkan pada 16 Mac 2015, setiap Isnin jam 10.00malam di Astro Ria 104 dan Maya HD 135.

Menampilkan barisan pelakon antaranya Aiman Hakim, Emma Maembong, Ayda Jebat, dan ramai lagi dan merupakan arahan Micheal Ang terbitan Cube Film Sdn. Bhd.

Sinopsis drama isteri separuh masa - mengisahkan demi cinta yang dianugerahkan Allah, Medina Izwani rela menjadi isteri kepada lelaki, walaupun hanya isteri separuh masa. Walaupun hanya dilayan sebagai isteri di hadapan ahli keluarganya sahaja. Tetapi, sampai bila dia dapat bertahan dengan sikap Nazrin Shah yang langsung tidak menghargainya? Adakah dia akan berpaling dan menyahut salam perkenalan daripada Zafril?

Bagi Nazrin Shah, Medina Izwanilah punca mama dan papanya tidak menerima kekasihnya, Zita sebagai menantu. Dia seterusnya mengisytiharkan 'perang' dengan adik angkatnya itu. Mereka ibarat Israel dan Palestin, tidak pernah berdamai walaupun bertahun sudah berlalu. Hubungan mereka menjadi semakin rumit apabila nenek berkeras ingin menjodohkan mereka berdua sebelum Nazrin Shah menyambung pelajarannya di luar negara.

Dapatkan anjing dan kucing hidup bersama? Bagaimana pula dengan pelajaran? Dapatkah Medina Izwani membahagikan tugas sebagai seorang pelajar dan seorang isteri dengan sebaiknya?

Baca Online Novel Isteri Separuh Masa Bab 1 dan Bab 2

Baca Online Novel Isteri Separuh Masa Bab 1 dan Bab 2

Berikut adalah bacaan online novel isteri separuh masa bab 1 dan bab 2, lakonan Aiman Hakim dan Emma Maembong.

Isteri Separuh Masa : Bab 1Isteri Separuh Masa : Bab 2


Untuk bacaan online bab-bab seterusnya, boleh klik link di bawah ini
Atau anda boleh baca terus di blog penulisan asal novel ini - Blog Suri Ryana.

 
2 Komentar untuk "Baca Online Novel Isteri Separuh Masa Bab 1 dan Bab 2"

excited bila dapat tengok cerita ni. hehe

tula...orang cakap best...tak pernah layan la lagi....kena tonton lepas ni

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info