Handstand Di FlyOver Kangar-Arau?

Handstand Di FlyoOver Kangar-Arau ? Aieeesyh. remaja zaman sekarang ni sudah tidak kenal erti takut dan bahaya. Ada saja aksi berani mati yang kononnya mampu buat orang terpegun dan kagum dengan mereka. Ini gambar yang aku dapat dari page Perlis Indah Mempersona yang menunjukkan aksi seorang lelaki kurang pasti remaja atau dewasa sedang melakukan aksi handstand berdekatan flv over Kangar-Arau.

Tak silap aku, aksi ini selalu dimainkan oleh remaja barat, sebab ianya adalah satu senaman yang mengajar kita teknik untuk mengimbangi badan. Uhm! tapi nak bersukan pun ada tempatnya juga, bukan main redah ikut kemahuan hati saja, keselamatan diri perlu diutamakan.

Handstand Di FlyOver Mengundang Bahaya

Berikut adalah dua keping gambar yang kemungkinannya di ambil oleh pengguna jalan raya sewaktu menggunakan laluan tersebut.

Handstand Di FlyOver Kangar-Arau ?
Handstand Di FlyOver Kangar-Arau ?

Jangan Lakukan Aksi Ini Dirumah !

Kepada adik-adik diluar sana, diharapkan tidak melakukan aksi berbahaya ini rumah. Sebelum nak buat sesuatu mengikut hati, fikir dahulu keburukan terhadap diri sendiri. Apatah lagi, kalau permainan tersebut boleh melibatkan orang lain.

Katakan kalau tengah buat aksi macam ni, tertiba jatuh, datang pula kereta terlanggar anda. Tidak ke anda rasa sudah menyusahkan orang dengan aksi gila anda?1 Komentar untuk "Handstand Di FlyOver Kangar-Arau?"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info